GOTT NYTT ÅR !!!!

Och det firar vi med fest, SKÅL och god fortsättning på det nya året !


REO Speedwagon - Can't fight this Feeling


Underbar låt !

Heldag med malin, vi blir i Älvdalen inatt. Innan vi åker tillbaka dit blir det en sväng på stan och sola, såklart =) Får se hur det blir med våra bioplaner, vi hade tänkte att se blue moon eftersom vi är så efter och inte har sett den än vilket i princip hela sverige redan har gjort, haha. :)
Verkar bli ändrade planer för nyår också, den här gången skyller jag faktiskt på killarna ;) Tråkigt eftersom vi sett fram emot det så mycket, men vi får göra det bästa av det. Vi får göra mora osäkert ist !
Mest synd är det om Carro som vi lovat att hälsa på, men jag kmr snart och hälsar på dig iaf, det lovar jag :)

PERFEKT

Den är bara helt perfekt :)
Jag har hittat min drömhäst ! Nu blev jag bra sugen på att skaffa häst igen, kanske blir så ändå då.

Reboo är imp. från Tyskland i ung ålder och har tävlats upp till 1.45. I år har Reboo tävlat upp till 1.35 och vann DM för seniorer i Småland. Han är en erfaren tävlingshäst som även tävlat internationellt, bland annat i Finland och Danmark. Han är otroligt försiktig på hinder, han är en riktig tidshoppnigshäst, snabb och vändbar.
Reboo är e: Picard - Koenigstreuer xx och är en pigg och framåt häst som älskar att hoppa och alltid är positivt inställd till arbete. Supersnäll i all hantering. Åker både transport och lastbil och är 100% trafiksäker. Är ca 167 cm i mankhöjd.
En häst som du garanterat får mycket glädje av på tävlingsbanorna i många år famöver!
Pris   150 000 kr



Tisdag

Jag lyckades iaf hitta en klänning till nyår igår, riktigt nöjd faktiskt :)
För övrigt är jag helt tom, vet inte alls vad jag ska skriva... 
Någonstans, där rädslan tar över förlorar man sig själv...


Måndag

Precis vaknat, dags att vända tillbaka dygnet kanske ? Ska ta och hoppa in i duschen och sen åka ner på Mora och se om jag hittar mig en klänning till nyår. Återstår att se om Mora har något att erbjuda, dom har ju inte direkt så stort utbud på kläder, haha.

Det börjar dra ihop sig för val inför 3an, efter jul måste jag lämna mitt besked. Jag har iofs så gott som bestämt mig, varken ridledare eller hästskötare är något jag vill gå, ser ingen mening med någon av dem eftersom jag inte har några planer på att jobba med hästar i framtiden. Så mitt enda alternativ är just nu iaf sporthopp, och det enda negativa med det är att jag måste köpa en häst som jag är tvungen att sälja efter 1 år eftersom jag har andra planer efter studenten. Men ser ut som det är min lösning just nu iaf, om jag inte hittar något vettigt att låna, skulle vara det bästa. Annars blir det ev att följa Nea till Louise Haaga och provrida lite hästar i vår. Usch det är så svårt. Jag vet inte om jag vill ha någon häst eller inte :/

Skärpning

Jag ska börja träna på gym jag ska bli vacker och grym, jag börjar på måndag ! Kan jag lova att det gör, nu är jag riktigt trött på det här.. Dags att göra någonting åt det, passar ju bra nu efter all julmat och allt ;) Nu satsar jag på beach 2010 ! Wish me good luck ! kan behövas ;)

Mora

Tillbaka i Mora hos mamma, nu ska vi ta och åka ner på stan och sola och sen ska jag träna ! Blir nog en springtur om det inte blåser allt för mkt =) Ska ju tydligen bli snöstorm, och komma 3 dm. Mysigt :D
Ser fram emot nyår såååååhär mkt, taggataggatagga !!


HAHAHA

Hittade lite bilder från idreyran i somras, fyfan vilken helg det var ! Jag och ida satt på ett biltak i större delen av lördagskvällen och åkte med i cruisingen och sjöng och härjade. Sen lurade vi lotterigubbarna på säkert 100 lotter, vi stod och prata med han samtidigt som vi tog lotter hela tiden, gratis ! Och han märkte ingenting, haha vilken pajas. Sen släppte vi ut luften ur hoppborgen också, men först hoppade vi runt där i (gratis) även fast vi inte fick och plus att vi var för gamla.
Haha, alltså jag kan inte annat än skratta åt alla galenskaper vi gjort.
Det finns nog ingenting som klår idreyran, har alltid lika kul där varje år.
Helt galet ! Måste nog säga att det är en av höjdpunkterna på året (y)




 ♥


Juldagen

Vaknade för inte allt för längesen av att pappa kom in och väckte mig, han tyckte att jag hade sovit bort halva dagen, haha känns som jag vänt på dygnet totalt, inte bra ! Men jag kunde verkligen inte sova inatt, blev att titta på ett antal filmer innan jag blev det minsta trött, tror jag somnade runt halv 5. Anledningen till det är att jag tänker för mkt, på allt. 

Här i Älvdalen är det massor med snö, underbart ! Funderar på att ta en skotertur med flickorna sen =) om pappa tillåter mig att ta hans skoter, jag brukar inte vara så bra på det där med att vara försiktig, haha. Dom som umgås med mig vet vad jag pratar om, eller iaf enligt dom själva, jag själv tkr inte att jag kör så farligt. Vafan man ska ha kul så länge man lever, vrf gå runt och va rädd för massa saker ? Det tjänar man ingenting på !

Antar att dom flesta ska ut och festa idag. Och eftersom jag ska vara tråkig och vara lugn idag så får ni festa lite för mig med =)


Julmys

Jag fick min efterlängtade dator i julklapp ! Kunde inte blivit bättre =) Sen fick jag bla parfym, skor, pengar, smink och lite smågrejer. Känner mig som ett litet barn igen, haha. Men det är betydligt vad mindre paket man får nu än när man var liten, men då var ju inte värdet i sakerna lika höga.
Det är tur att vi har våran lilla ängel Julia, som fortfarande håller julen vid liv. Eftersom hon är med så måste det ju finnas en tomte också, för det är ju hur viktigt som helst när man är 3 år :) Jag kommer ihåg den där spänningen när pappa skulle gå och "köpa en tidning" precis innan tomten kom, sen när tomten kom hade man inte en aning om att det var pappa, utan då hade man fortfarande hoppet kvar om att det kanske fanns en riktigt tomte, jag kmr ihåg att jag var rädd för tomten och att det tog ett bra tag innan jag vågade skaka hand med honom, haha. Men som sagt, nu är det inte speciellt alls längre.

Min jul bestod av julfirande hos mamma i mora först med större delen av familjen, blev såklart julmat, kalle anka och julklappsutdelning, då utan tomte ! Efter det åkte vi till Älvdalen för att fira jul med pappa och farmor, även julmat/fika där och julklappar, och sedan vidare till mormor där resten av släkten befann sig, där blev det även med tomte och grejer =) Min jul har varit helt okej, förutom att det blev lite stress hit och dit. Och att jag nu känner mig som en rullande boll !

Nu ska jag ta och krypa ner i sängen och kolla på en film och imorgon ser jag fram emot att träffa peace igen, var för längesen nu ! Får se vad det blir framåt kvällen, om det blir utgång eller inte. Just nu är jag verkligen inte alls sugen på det.

Godnatt, hoppas att ni har haft en underbar jul !! :*


GOD JUL !!!!! =)

  

Ångest

Beslutsångest till 1000, vad jobbigt det är att behöva välja vem man ska fira jul hos. Men jag tror att det får bli hos mamma i år. Usch vad jag hatar sånt här. Skulle bara vilja åka iväg nånstans och inte behöva fira julen hemma, typ utomlands, fatta vad underbart =)
Och beslut är ju ingenting jag är bra på att ta det vet ju de flesta, men nu får det bli som det blir .
Snart kommer iaf Nettan hem, underbart ! Var så längesen jag såg henne nu, alldeles för längesen.

Ha en underbar jul allihopa ♥


2 dagar kvar

Äntligen har jag fixat klart alla julklapparna, tog mig bara 2 dagar ! Även fast jag lovat mig själv att inte köpa en enda julklapp i år så kunde jag inte låta bli iaf, haha. Tycker bara att julen är lite väl överskattad ibland, det känns inte lika viktigt längre som när man var liten. Då var julen årets höjdpunkt med alla julklappar, julmaten, kalle anka, och allt sånt där och det känns inte alls lika kul längre. Men stämningen under julen är iaf himla mysig, så den har ju sina fördelar också.

Det var riktigt skönt att träffa malin och prata av sig lite idag, hon är allt för bra den tjejen ! Sen har jag fått min telefon lagad så nu går det att nå mig igen :)
Nu ska jag julbaka med mamma och sen ska jag ta en långpromenad med lufsen hade jag tänkt, om det inte är allt för kallt. Och imorgon åker jag till älvdalen och då hoppas jag att pappa tagit fram skotern så man kan åka lite, var ju allt för längesen !



Måndag morgon

Jag har precis vaknat, ska snart göra mig iordning för att sen ta en promenad ner på stan och möta upp malin, som jag saknar sååå mkt !! Ska hjälpa henne att fixa klart de sista julklapparna, vilket jag också borde göra.
För övrigt så har min mobil lackat ur totalt, står bara att jag inte har någon täckning, så det går varken att ringa från den eller att nå mig på den, så sjukt jävla irriterande. Man blir ju helt handikappad utan telefon. Men jag ska försöka hinna lämna in den idag när mamma kommer hem =)

* Nyår är så gott som spikat och klart, det blir idre med massa roligt folk :)
Vi åker upp dagen innan och sen blir det fest vill jag lova :D Vi har även spikat pulkaåkning som efterfest, martin har tydligen vunnit vm i pulkaåkning så det ska han med ett nöje få bevisa ;)


Liten Milla

Var uppe i Ävdalen hos mormor en sväng och hittade massa bilder sen jag var liten, ganska kul att se. Haha :) Svårt att tro att man varit så liten en gång i tiden bara. Önskar att man kunde dra tillbaka tiden och bli lika liten igen, tänk vad enkelt allt var då. Helt sjukt, då behövde man inte tänka på att allt man gjorde skulle få konsekvenser, då bara fanns man där utan att ha en aning om vad man hade framför sig.

Igår hade jag supertrevligt, blev dock lite sent, hamnade inte i sängen förrän kl 5 på morgonen. Men hur som helst träffade jag massa som jag inte sett på hur länge som helst. Och gud vad jag har saknat alla. Jag vet att jag är sjukt dålig på att höra av mig :/, det är verkligen någonting som jag måste skärpa mig med, och jag lovar att jag ska bli bättre på det !
Ikväll blev det bara en lugn kväll hemma med mamma och kika dansbandskampen, tkr fortfarande att ingen klår våran larz kristerz ;) Sen har vi bara klätt granen och myst, så nu är det riktig julstämning här hemma.
Nu tror jag att jag ska ta mig en promenad, eftersom de flesta av mina kära vänner är upptagna ikväll och roar sig på krogen och med annat så får jag roa mig själv :D vissa är ju yngre än andra, synd nog. Men min tur kommer den med, när jag med gott samvete kan följa med !
Ha en trevlig kväll allihopa :)


Önskar att jag vore så liten nu med =)


Vinter

Ja nu har det äntligen blivit riktigt vinter, jag tycker faktiskt att när det väl är vinter kan det lika gärna vara snö också. Eftersom alla klagar på snön så tänkte jag försöka vara lite positiv iaf ;) det enda som är negativt är att det är så förbannat kallt. Hur jag ska klara av att komma hem till kalla mora blir en bra fråga när jag håller på att frysa ihjäl bara av att gå utanför dörren här när det är - 10 . Antar att det är dubbelt så kallt hemma i Dalarna och dubbelt så mycket snö också för den delen.


Känns skönt att snart vara klar med alla prov för den här terminen, ska snart gå iväg och göra mitt sista om ungdomsledarskap. Och med betygsdelen är jag förvånad, trots min negativa inställning till det mesta under hela den här terminen har jag klarat mig bra. Det kom verkligen som en chock kan jag säga :p trodde jag skulle ligga minus på det mesta. Ridningen är jag verkligen förvånad över där jag ligger på mvg, det trodde jag verkligen inte.
Ikväll blir det tacos och mys med tjejerna som ett litet firande innan vi åker hem på lov. Och imorgon åker jag hem till mora, slipper tom åka tåg, ett stort plus (y)
.

<3

In loving memory


I carry the things that remind me of you
In loving memory of
The one that was so true

Massa snö

Lugn dag, sovmorgon till 10. Åkte in till kz för att ha en lektion, vilket var dans med bygg och ivik. Kändes ganska ovärt, men det var faktiskt ganska kul, haha ! ;) Började fundera på om vi skulle börja dansa salsa, grymt kul ju!
På våran hemresa lyckades vi med att ta fel buss så vi hamnade i hallsta nånstans ist, och fick kliva av på en slutstation någonstans där vi inte hade en aning om vart vi var. Haha jag förstår verkligen inte hur vi lyckas med allt :D vi tyckte iaf att det var busschaufförens fel så han fick sig en liten utskällning vilket han behövde, de borde byta ut all personal på björks buss tkr jag, alla är så otroligt otrevliga plus att dom kör som idioter ! Tom jag skulle kunna köra dom där bussarna bättre.
När vi väl kom hem blev det att äta paj och plugga lite ungdomsledarskap inför provet på torsdag. Vilket slutade med att vi fastnade framför tvn och andra avenyn.
Sen fick vi nåt ryck och sprang ut och busade i snön, kände oss som 5 år igen !

Ni gör mina dagar :)

tonight is gonna be a good night

Precis tränat, nu sitter jag och väntar på att denice och lina ska komma hem från hästarna. Sen blir det middag och grejer och tagga inför ikväll !
jag hatar att jag tänker så jävla mycket hela tiden, och att jag inte kan lämna saker bakom mig.

ha en trevlig kväll ! PUSS

Grymt !


fredagsmyyys

Dagen har varit bra, bästa på länge. Luciauppträdande för strömsholms elever och personal och sedan västerås och arosfortet med klassen, var riktigt kul :) något våran klass behövde. Sen hem för att storstäda lägenheten som var i stort behov av städning, jag lina och denice fick ta oss en extra liten tur till kvicksund och vända pga att vi var så otroligt smarta och lyckades missa våran hållplats ! Den extremt otrevliga busschauffören fick iaf lite sällskap, vi tyckte att han såg ut att behöva det ;)
Nu ska vi ta och mysa ner oss framför tvn och se på idol, nea är här och gör oss sällskap också, det gillar vi (y)
HEJJA CALLE !!

kanonkul (y)

Haha, den här kvällen får 5 av 5 toasters. Gick som vanligt åt skogen med pluggandet, slutade med allsång av alla låtar mellan himmel och jord, haha om nån skulle se oss skulle dom nog tro att det slagit runt totalt för oss allihop, haha men det behövs att släppa loss och inte alltid vara så strikt hela tiden på det här stället. 
Jag har insett vilka fina vänner jag verkligen har, och att utan dem är jag ingenting.Spelar ingen roll om vi har en pissig dag och sitter och gråter tillsammans  och klagar på vilket patetiskt liv vi verkligen kan ha, så lyckas vi ändå, tillsammans på något sätt vända på det och se framåt igen. Det är en jävla tur att vi har varandra, ja jag säger då det. Och jag börjar faktiskt se positivt på en del saker igen, och det är till en stor del eran förtjänst. Ni är unika ♥ Ni vet om ni ska ta åt er eller inte :)

Nästa fredag kommer jag hem, ska bli riktigt skönt att få komma hem och bli ompysslad ett tag :)
och över nyår åker jag och malin upp till idrefjäll och spenderar helgen med massa vänner, som det ser ut som nu iaf. Det ska bli riktigt kul ! Något vi behöver, eller hur mallan ? ;)

feliz navidad !! he he he

låten säger allt

<3

inte tillräckligt

Nej precis, precis så känns det. Och vad bra våran hopplektion gick idag, känns som hela klassen håller på att gå in i väggen. Vad är det för fel på denna skola ?
Vill bara att den här dagen ska ta slut, helt jävla slut är jag. Ska försöka göra slut på resten av krafterna jag har kvar till att träna, och sen ska jag vänta på lina och denice som troligtvis kommer få allt att kännas lite lättare, som vanligt :) sen ska jag sova !!!
det är såna här gånger jag saknar dig som mest, tänk vad lättare allt vore om du fanns där
nu har jag inget mer att säga, tack för mig. hej

Fullt upp

Oj vad mkt jag har hunnit med idag, stalltjänst, ridit, hjälpt kursarna, hagbyte, städat och plockat undan massa här hemma =) nu har jag äntligen fått duscha och känner mig som en helt ny människa igen ! skapligt segt var det att gå upp halv 6 imorse, men antar att jag har mig själv att skylla lite angående det, men kul var det igår iaf ! träffade massa nytt trevligt folk, alltid lika trevligt :) men lite har faktiskt med äckelknorrsprutan att göra också, haft ont i armen hela dagen och varit helt seg.
Nu ska jag och denice äta tacos och sen ska vi mysa framför tvn heela kvällen, antar att det blir en titt på dansbandskampen också eftersom jag lovat lovisa det, hon och anton är nämligen där och dansar ;) hoho, kors i taket :D
big love <3

Lussebak, plugg och julmusik

Seg dag på kz, men jag klarade mig iaf genom engelskaprovet och förhoppningsvis blir jag godkänd iaf :p
Nu blir det julbak med lina och denice och sen blir det plugg för hela slanten ! Har bestämt mig för att försöka lära mig nånting innan jag går till ett prov nästa gång.
lyssna och njut, finaste jullåten !

RSS 2.0