GOTT NYTT ÅR

tillbringat största delen av dagen i sängen, tappat räkningen på hur många filmer jag sett nu.
precis tagit mig ett bad på över en timme, så underbart skönt. mamma har sprungit runt som en tok och stoppat i mig massa olika saker som ska hjälpa och göra så att det blir bättre, men halsen tycks aldrig ge sig.

jag har funderat lite över hur mitt 2011 kommer att se ut till stor del, såklart kan man inte ta ut saker i förväg. men vissa saker som jag kommer att uppleva är iaf.

* praktik hos Louise Haaga
* tävla massor, hoppning såklart men förhoppningsvis dressyr också!
* studentkryssning
* studentskiva, studentbal
* studenten!!
* flytta från strömsholm
* dö av saknad över alla underbara människor som jag lärt känna under min gymnasietid men som då sprids ut i alla delar av landet igen.

och något som jag verkligen känner nu att jag vill göra är att efter studenten åka utomlands under några månader och få livserfarenhet för att sedan flytta till Göteborg och plugga vidare, när jag landat på jorden och bestämt mig för vad jag vill göra med mitt liv.

hoppas att ni alla får ett underbart 2011, det ska iaf jag!

rensa bort de som stjäl alldeles för mycket negativ energi av er och ta vara på dem som står er nära istället och visa din uppskattning till dem. Det är vad jag ska fokusera mest på under det kommande året, och den här gången ska jag stå fast vid det.

nu tillbaka till sängen, vi hörs nästa år!


min vanliga otur

jag har haft världens underbaraste start på veckan ♥
men ett mindre bra avslut. jag har fått tillbaka min vanliga otur när allt går så himla bra att något ska lyckas gå i vägen, nu har jag gått och blivit sjuk också, min hals är tillräckligt tjock för att det inte ska gå att äta utan att kännas som att man ska svimma av smärta. Så nyåret ser inte speciellt lovande ut, blir att åka till doktorn imorgon bitti och sedan blir det jag och tv;n som inviger det nya året tillsammans om jag mot förmodan inte skulle vara bättre imorgon. Då blir det kanske att köra ist, men idre kan jag ju glömma iaf.. Jag orkar inte det här :(

men det är tydligen inte bara jag som lyckats blivit sjuk just nu, så krya på oss som drabbats! och resten får festa järnet för oss ;)

mitt allt



och min största trygghet ♥

GOOOOOD JUL!!!

önskar pernilla och capris =)


christmas

det är sjukt vad julen spelar mindre roll med åren, det börjar nästan kännas lite överskattat. Iår har jag inte ens orkat bry mig om varken pynt eller några julklappar. Och inte ens såhär dagen innan julafton har jag lyckats få några julkänslor, men det kanske kommer imorgon om jag har tur.

idag har jag låtit syster rida capris, han har galet mycket överskottsenergi för tillfället. Ett jullov kanske inte är det han behöver just nu, då kommer det sluta med att jag har en tickande bomb till häst. Lilla knashäst, men han är bäst iaf. Ett varmt tjockt täcke har han fått i julklapp också så nu slipper han frysa när han är i vinterlandet.

jag ska börja min julafton imorgon med att åka upp till älvdalen tidigt på morgonen och knäppa lite fina biler tsm med syster och capris, såklart. Sen blir det firande i mora och sen vidare till älvdalen igen för att träffa resten av släkten.


miss it all


mitt sätt

mitt sätt att tänka på andras uppfattningar om mig och andras förväntningar på mig har gjort mig till en milla som inte riktigt vet vem hon är längre. När det sker en förändring i ens liv, något som är positivt men som förändrar ganska mycket men som inte förändrar mig, så undrar jag, hur det kan vara så svårt att hantera det? att alltid tänka för mycket på alla andra istället för mig själv, jag är så sjukt trött på det. It´s still me, if you don´t like it, you don´t have to..
jag tror att jag måste börja tänka på mig själv snart, göra mina egna val och inte göra dem utifrån andra. Men för att klara av det behöver jag vägledning av dem som känner mig allra bäst, som känner den riktiga milla.. ibland är det svårt att räcka till, trots att man vill räcka till så mycket mer.

i used to be happy


jullov

jag hatar allt som har med upplysningsidéer och revolutioner att göra!! just därför tar jag lov nu ist och går och rider min häst. kvällen kommer att bestå av att packa det sista inför morgondagen och umgås med mina underbara för imorgon åker jag och capris mot dalarna och blir kvar där i tre veckor. Ni förstår inte hur skönt det ska bli att slippa gå upp på stalltjänst halv 7 varje tisdag och torsdag och att slippa mocka innan halv 9 varje helg!! ni förstår inte heller hur underbart det ska bli att komma hem till kära dalarna och kunna åka skoter, skidor, slappa, mocka när man vill, sova huur länge man vill, slippa alla regler, slippa tvätta själv och ja, bara släppa allt ansvar för ett tag.


lovelovelove


hejhopp

tunga tider nu, capris ska kollas av veterinär imorgon. SNÄLLA LÅT DET INTE VARA NÅGOT FEL!!
sen har jag tre skolarbeten som väntar på mig; idrottsuppsats, hemtenta nr 2 och ett svenskatal på 10 min som ska skrivas. Ibland är skolan föör underbar, just nu känns det faktiskt som att allt går emot mig, eller ja. nästan iaf :) jag har ju mina speciella guldklimpar som håller mig kvar på jorden som tur är.
och om fem dagar är jag hemma i mora, det är blandade känslor angående det. klart jag vill hem och träffa dem jag varit ifrån allt för länge nu och som jag saknar alldeles fööör mycket, men det finns vissa personer som jag inte kmr klara mig utan härifrån under så lång tid, och lina får jag inte träffa på 2 månader, det är verkligen INTE okej :( ibland önskar jag bara att jag kunde vara på två ställen samtidigt.
jag kommer att gråta sönder den dagen jag tar studenten, jag kommer aldrig att klara av separationen från mina underbara homies. Är det normalt att inte se fram emot studenten? jag skulle kunna gå om tre likadana år här med samma underbara människor, jag vill inte att det ska finnas något slut på det här.

Den här känslan är obeskrivlig, då var vi bäst guldet.

separationsångest

separationsångesten börjar smyga sig fram och jag börjar få lite smått panik. Om två veckor är jag hemma i mora på jullov, sen praktik en månad och sen är det typ 4 månader kvar tills jag tar studenten. Och sen, vad fan händer sen? vågar inte ens tänka på det.
har glömt att berätta att jag ändrat praktikplats, av den anledningen att jag inte hade någonstans att lämna bort min häst under så lång period. Så jag blir hos Louise Haaga i Skästa ist, blir nog bra det med, då kan jag ta med honom och träna under tiden också eftersom tävlingarna börjar i februari.

jag har precis skrivit klart en hemtenta som ska vara inne på fredag, var längesen jag var ute såhär i god tid. snart ska jag gå till capris för att mocka och natta honom sen blir det hem och träna på religionsprovet inför fredag. Och träningen för Maria Gretzer gick bra idag, kanske det börjar vända nu. Det här med ridsport är en enda stor bergodalbana och det krävs ett jävla tålamod för att komma dit man vill.


jag saknar azorerna och sommaren


woonderful


never look back

jag har överlevt ännu en vecka och det har inte varit min vecka iaf.
motgångar, motgångar, motgångar. men nästa vecka ska vara min vecka, nya tag!!

spenderar min fredagskväll framför datorn med massa plugg, precis skickat in en uppsats på 4 sidor om det trettioåriga kriget, väldigt intressant.. fyfan
och nu har jag en politikuppgift kvar att göra, skolan är inte precis min bästa vän just nu.



RSS 2.0