Träningskläderna på!

Nu blir det en springtur mot slottet och sen gymmet med denice och träna skiten ur mig! Som avslut på det blir det solning :) tjoho!

Stockholm

Helgen har varit kanon, hunnit med mkt i storstaden.
Globen med linnea i fredags, träffade även jossan och malin vilket var väldigt trevligt eftersom vi inte setts på länge =) sen blev det att åka till syster på natten för att sova där, och jag tror faktiskt att jag börjar få koll på det där med tunnelbana och pendeltåg nu. Fick sällskap av en full gubbe som satt och spelade dansband för mig och berättade om sin extremt jobbiga krogrunda när jag väntade på tunnelbanan, haha roliga prickar finns det iaf gott om i sthlm =)
Lördagen spenderade jag på stan med syster och linnea, sedan blev det födelsedagsmiddag på en indisk resturang, och jäklar vad gott det var ! borde testas =) sen vidare på bio, vi såg på så olika ! något jag rekommenderar, riktigt kul film =) förutom att vi var de enda ungdomarna där, haha. Sen drog jag och linnea vidare upp på söders höjder för att njuta av den fina utsikten över staden, underbart !
Idag blev det sovmorgon, för att sedan åka och kolla på en lägenhet med linneas pappa. Riktigt fin 2a med utsikt över hela staden, dit skulle jag vilja flytta ! någon gång i mitt liv ska jag flytta till stockholm, bara för ett tag =)
På tåget hem fick jag riktigt trevligt sällskap, inga problem att ta sig in på krogen i eskilstuna framöver iaf (y) haha,  jag bara älskar när människor är sociala och trevliga !

Nu blir det sängen, vilket är välbehövligt efter denna helg.
Kommande vecka kmr bli ett helvete, dagelev och helgstalltjänst. Jippi!

Jag önskar det vore som då, det som är kvar är ett enda stort tomrum.



Jag och linnea =)

 

Låten som snurrar i mitt huvud hela dagarna

träningsvärk

Ännu en skoldag avklarad, skaplig träningsvärk jag har i magen sen ridningen igår och inte lär det bli bättre efter dagens idrottslektion. Elin höll en väldigt bra lektion, känns att man inte tränat riktigt på ett tag :p  Usch vad mycket det är i skolan just nu, måste skriva en sammanfattning om en engelskatext tills imorgon plus att jag har matteprov, och jag kommer att skriva mitt första ig någonsin ! Men nu ska jag ta och äta lite middag innan jag går till Christer och Linneas clinic, pluggandet får vänta.

Jag måste ha världens bästa mamma, jag förstår faktiskt inte hur du orkar med alla mina tokigheter och alltid finner dig i dem och gör så gott du kan för att jag ska vara lycklig. Hur som helst så är du bäst =)  även om jag inte är speciellt bra på att visa det.

peace.


Skolan kallar...

 


Natti natti

Nu ska jag krypa ner i min nybäddade säng och sova som en prinsessa =)
Upp tidigt imorgon och åka till kz. 
puss och godnatt :*


Fear

Jag måste lära mig att vara nöjd med det jag har och det jag gör. Jag vill så himla mycket, alldeles för mycket på samma gång. Och jag vet att man ibland måste välja att prioritera bort vissa saker, det är något jag har så fruktansvärt svårt för. Jag måste hitta en linje att gå efter och tro på mig själv, just nu känner jag mig bara vilsen. Men ändå mår jag bra, stundvis. Och det är tack vare min familj och vänner som stöder upp mig, vad vore jag utan dom?

En sak till som jag måste lära mig är att våga släppa taget om vissa saker och gå vidare, jag förstår inte varför det ska vara så svårt. Hur lång tid ska det ta ? Rädslan finns där, hela tiden.. Om jag kunde vrida tillbaka tiden skulle jag göra det utan tvekan och få det ogjort, då önskar jag att jag aldrig hade träffat dig. Det gör mig så frusterad att veta vad du gjort mot mig, att allt var en enda stor lögn, att jag lät mig luras så. Men jag vet att det inte är något jag kan göra ogjort, det värsta är bara konsekvenserna. Jag hoppas att jag nån gång på riktigt kommer att se dig som ett skämt precis så som du såg mig, och inte låta andra bli lidande för det du gjorde.
Men bara tanken av vilken idiot du är gör mig starkare på nåt sätt, och det har aldrig varit lättare att ta avstånd förut.
Jag tänker inte låta det förstöra mer för mig =) Dags att se framåt ! försöka iaf.

Stall

Stallet hela dagen, lagomt segt. Men ridningen gick iaf bra, mkt bättre än vad jag hade förväntat mig faktiskt, trodde det skulle vara världens mördarlektion men hon blev riktigt fin på slutet =) Haft alla stalltjänster också så nu är jag helt slut ! Däckade direkt jag kom hem och sov till 9, så nu lär jag va skapligt pigg inatt. Ska försöka passa på att plugga lite matte, har ju trots allt prov på onsdag och jag ligger fortfarande efter hur mycket som helst, tom min mattelärare börjar bli orolig och det är illa. Jag måste verkligen skärpa mig :/ När jag läst klart matte B tänker jag inte räkna ett enda tal mer i mitt liv !!
Nu ska jag dricka te och äta skorpor, mums ! Helt galen i mitt nya te =)


Hahahaha !! Det här gjorde verkligen min dag. Skrattade så jag fick ont i magen, såg så himla roligt ut ! haha
Lovisa åkte hela vägen från hagen in till stallet efter zeus. Helt galen var han 
Dålig bild men jag skrattade så mycket att jag inte kunde ta ett normalt kort, haha :D

Sweet home

Har haft en underbar helg hemma, det är konstigt att bara av att få komma bort ett litet tag kan få en att må så himla mycket bättre. Malin har en stor del i det att göra måste jag säga, blev inget festande för våran del i helgen, har bestämt mig att försöka bli lugnare på den fronten =) får se hur länge det håller.
I fredags när jag kom hem åkte jag och jonathan till rättvik en sväng för att kika lite på gymnasiefesten, shit vilka minnen man har därifrån alltså, haha.
I lördags blev det fika och massa prat på kaffestugan med malin, petra och linda, riktigt mysigt =) senare på kvällen blev det kina för min och malins del, mums ! Och sen blev det hem att mysa till körslaget, riktigt tråkigt att inte älvdalen vann, men 2a är ju inte heller dåligt =) så grattis hörrni !



Mina favoriter =)


inte alltid som man tänkt sig

Nej verkligen inte, ibland är jag bra knäpp ! Kan inte ta några beslut alls längre, spelar ingen roll vad det handlar om.. Kunde inte ens bestämma om jag ville till sthlm eller mora i helgen, började med att jag tog bussen med elin, olivia och hedvig till västerås utan att veta vart jag skulle sen. När vi kom fram bestämde jag mig för att jag ville hem till mora, men när jag då skulle boka fanns det inga biljetter kvar så då åkte jag till stockholm ist. När jag sitter på tåget dit ringer malin och berättar hur mycket hon vill att jag kommer hem, vilket gör att jag ångrar mig igen, haha. Slutar iaf med att jag tar ett tåg hem till mora från stockholm iaf, den resan kostade mig 700 ! haha vilken jävla dag. Fick mig iaf en liten roadtripp med mig själv ! har i princip suttit på tåg hela jävla eftermiddagen/kvällen, perfekt fredag kväll :p Men nu är jag hemma iaf, känns tryggt och skönt.
Imorgon ska jag vara med malin hela dagen, blir kina och körslaget. Jag hoppas att hon lyckas få mig på bättre tankar, men det brukar hon inte ha några problem med. Världens bästa malin !


Bye

Sthlm imorgon, aldrig känts så skönt att fly härifrån.. Hoppas ett under skett när jag kommer tillbaka

Man slutar aldrig förvånas

Efter det ena kommer det andra, jisses. Jag hoppas verkligen att det blir som vi vill nu. Skulle vara så himla underbart! För bra för att vara sant, nästan så att det känns omöjligt att det skulle kunna bli så bra :) det visar sig, Men jag har mig själv att skylla som satt mig i skiten från början. Nu kan vi bara hoppas på att det ordnar sig. Skolan idag var faktiskt ganska kul, konstigt nog. Men har man det bästa sällskapet så :)
Haha, måste berätta om mina smartnötter som blev utelåsta från sitt rum inatt när dom skulle följa mig en bit hem. I mjukisbyxor och foppatofflor, utan telefon och allt. Försökte bryta upp dörren men gick inte så bra och dom skulle inte få tag på nyckeln förrän dagen efter när ridsportenshus öppnade så slutade med att dom fick övernatta hos mig. Haha, det är tur att vi har varandra iaf :d men smartare blir vi ju inte för det, knäppisar!




Jag och lovisa visar våran vackra sida ;)

Out of control

Lugn dag, ingen skola för min del.. Har tvättat och tagit det lugnt med anna hela dagen, försökte plugga lite matte också men det slutade inte så bra, som vanligt. Men som tur är har vi provet nästa vecka ist, annars hade jag varit helt körd men det antar jag att jag är i vilket fall. Vet inte hur jag ska orka ta tag i det. Imorgon ska jag iaf försöka pallra mig till skolan. Nu sitter jag hemma hos lina och denice och vi ska ta oss en liten promenad innan andra avenyn.

Jag har upptäckt att jag är fullbokad alla helger framöver innan jullovet, vilket betyder att jag inte kommer att komma hem förrän v. 51 :(
I helgen blir det förmodligen sthlm och körslaget, om vi fick tag på några biljetter. Om inte så ska jag passa på att komma hem när jag har chansen.
Fick ett samtal från dinstudio igår. Petra hade tydligen tipsat mig, så i februari drar vi till stockholm för att vara modeller för en dag. haha, kan bli ganska intressant :)
Sen har jag fått lite skadestånd för skadorna sen bilolyckan, kom som en liten överraskning vilket inte är helt fel :)

Nu håller vi tummarna, hoppas hoppas !


yesss

Vilket jävla lättnad, känner mig som en frisläppt fånge. Kanske det börjar ordna sig nu :) ibland måste man sätta stopp och stå upp för sig själv.
Idag har jag iaf jobbat hela dagen, har tom sålt fika med klassen och kokat kaffe för första gången i mitt liv ;) Inte nog med det så tänkte jag försöka rulla ner till gymmet snart, duktigt milla !


Ordlös

Heelt slut, varit igång sen 7 med stalltjänst och massa hagbyten, ridit två hästar har jag gjort också =) sprungit fram och tillbaka mellan alla stall och stressat runt. Nu har jag bara en stalltjänst och kvällsfodring kvar sen är jag ledig för idag. Lagomt segt var det att gå upp 6 i morse, natten var helt sjuk. Sjukaste jag varit med om på länge, fyfan vilka patetiska människor det finns. Skrattretande och deprimerande på samma gång, jag finner inga ord längre.




Min ängel, 17 års vänskap och fler ska det bli.
Tack för att du lyser upp min vardag ♥ 


NÅT AV DET SÖTASTE JAG SETT !!



Snacka om äkta vänskap ! Jag ska också skaffa ett lejon (:

Börja om på nytt

Imorgon börjar jag mitt nya liv, vilket innebär att ta tag i träningen på riktigt igen och att sluta med godiset helt. Kan vara en bra början iaf ! Väntar även på svar från dansstudion, för jag ska börja dansa igen =) på riktigt !
Och imorgon är det fredag och helg, vilket inte innebär så mycket ledighet för mig då jag har stalltjänst hela helgen, det suger hårt. Plus att mina planer för helgen sprack totalt. Ibland förstår jag verkligen inte den här skolans upplägg, att man tom måste gå i skolan vissa helger. Men det är klart, hästarna måste ju tas hand om, men det borde ju vara personalens ansvar på helgerna tycker man, det är ju trots allt bara en skola.

Nu ska jag försöka ta tag i matten, som jag fortfarande ligger skapligt mycket efter i, och sen ska jag pallra mig ner på luciamötet med klassen och se vad vi kan åstadkomma denna gång utan att låta som ett gäng hesa hönor.

 

 


Up and down

Stannade iaf hemma från skolan idag, kände att jag behövde det..
Imorgon blir det att åka in till hallsta igen för ännu ett möte om ett nytt försök att komma fram till något vettigt beslut, vad jag vet är iaf att jag måste gå om ett år om jag vill byta linje, om det är värt det vet jag inte. Det är ju trots allt bara halva tiden kvar, kanske borde jag fortsätta i hopp om att få tillbaka motivationen för hästar och ridning igen ? Eller kanske borde jag hoppa av och göra något jag trivs med ? Jag vet inte..jag önskar att någon kunde ta mitt beslut och så skulle allt bli bra.
Livet rasar bara om man tillåter det att göra det. Och det är något jag inte tänker tillåta, hur långt ner jag än falligt så tänker jag ta mig ur den här skiten. Jag är trött på att hela tiden falla längre och längre ner, jag ska uppåt nu. Hur det ska gå till och hur lång tid det kommer att ta vet jag inte men uppåt ska jag.
Jag tänker kämpa mig igenom det här och gå vidare som en vinnare. Jag tror att man egentligen vet vad som är rätt för en själv, det svåra är bara att erkänna det.

Att veta att ni finns där gör allt lite lättare, jag kräver inte att ni ska förstå för det gör jag knappt själv. Men att veta att ni finns där betyder så himla mycket. ♥

Jag önskar att jag vore liten igen, tänk vad lätt allt var då. Man hamnade i olika situationer där man tog olika beslut helt omedveten om konsekvenserna, man gjorde det man kände för helt enkelt utan att tänka alls. Jag önskar att det vore så lätt nu med.
Jag hatar att jag tänker för mycket, jag ska sluta tänka.


Nu jävlar kör jag, det får bära eller brista

Jag tror att jag har kommit fram till ett beslut, nu hoppas jag bara på att det är genomförbart. Det får jag reda på imorgon.
Idag har jag hoppat patric och det gick bra, deprimerande att jag inte tycker det är lika roligt längre bara. Känns inte alls som jag bryr mig längre, men hur som helst gick det bra. Och han var superduktig, ganska lik min lille guldpojk faktiskt, fast i ett litet större format =)
Nåt jag lärt mig är iaf att man måste testa sig fram innan man vet vad som är rätt. Och trivs man inte med det man gör så får man göra något åt det :)




<3
 


Total obalans

Fan vad fel det ska kännas då, det gör allt bara mer övertygande.
Men jag tror att jag ska gå emot min vilja, och stå ut. Trots allt. 
Det finns ju vissa guldklimpar som gör det värt det, och tur är väl det.
Försöker hitta någon form av balans, vilket är svårare än någonsin.



I´m not belong here any longer ...


RSS 2.0