gym och spinning

fick bli gymmet idag med, med denice ! har funnit ett nytt roligt sätt att träna på, nämligen spinning. Det är både jobbigt och kul på samma gång, spec om man har en galen vän bredvid sig. Så, för er som tycker att det är tråkigt att gå till gymmet och köra styrketräning, så ta med en bra vän och kör spinning, bra musik och pressa varandra med intervaller, backar osv. Kör på tills svetten rinner !
känns helt underbart att ha kommit igång med träningen på riktigt igen, äntligen skulle jag vilja säga. Det tog ju som sagt ett bra tag för mig att ta mig i kragen och se till att börja nån gång. Våran kost är också omlagd till det bättre ;) stora framsteg måste jag säga ! nu gäller det bara att se till att hålla det så ett bra tag framåt.
Imorgon åker jag hem till mora, jag måste säga att jag faktiskt ser fram emot att få komma hem ett tag, även om det bara är över en helg så uppskattas det stort.
Nu ska jag kika igenom mitt tal som jag tillslut blev klar med, sen blir det sängen för min del.


                                            love


popcorndiet ?

idag hade vi kostdag i skolan, fick lära oss en hel del om en massa olika dieter, ätstörningar mm. Helt sjukt vad mycket olika dieter det finns, frågan är om det verkligen funkar. Popcorndieten lät ju inte spec trovärdig, äta i princip som vanligt fast byta ut mellanmålet till 7 dl popcorn. Låter som någonting för oss, haha. Men då tycker man nästan att det inte skulle spela någon roll om det är chips, godis, popcorn eller något annat i den stilen. Isf är chokladdiet någonting för mig eftersom det är någonting som jag skulle kunna leva på.
Nu blir det gymmet och köra lite spinning, sen solning på det. AWESOME !

hard work

Kvällen kommer att gå åt till att plugga om hästens beteende och engelskaglosor, måste skriva klart hela arbetet och skicka in det ikväll. Och så måste jag börja på min muntliga redovisning som jag ska hålla om skänkelvikningar på fredag, hela 10 min ! låter intressant eller hur ? sen blir det förhoppningsvis en springtur innan jag lägger mig, om det hinns med.



en känslofylld bild på mig och en saknad vän från en underbar tid.


söndag

en bra sådan, inte lika seg som de brukar vara då det blev väldigt lugnt igår. Vi stannade hemma och myste ist. Mina flickor är så bra ! imorse var det bara att gå upp tidigt då jag och denice skulle stå parkeringsvakt för klassen, och oj vad otrevliga människor det finns. Hade vi inte haft reflexvästar hade vi varit överkörda vid det här laget, ingen respekt alls. Våran klasskassa gick iaf plus 4900:- vilket inte är helt fel. Så det var nog värt besväret iaf. På torsdag eller fredag åker jag hem till Mora. Ska bli skönt att komma hem och bli ompysslad av mamsen för en stund. Och det bästa av allt är att få träffa mitt underbara, galna lyckopiller malin !

lördagsmys

Lugn dag idag, blir bara mys och lite extra firande för Denice. Hennes kompisar har kommit och hälsat på från Göteborg så ikväll blir det middag. Jag och Lina ska försöka baka ihop en tårta också eftersom det inte blev någon igår. Sen får vi se vad kvällen har att erbjuda. Ha en underbar kväll !

ETT STORT GRATTIS

till världens bästa Denice som fyller 18 år idag ! Och det ska firas stort vill jag lova. Började med frukost på sängen som jag och Lina misslyckades ganska stort med, eftersom vi lyckades väcka henne så blev våran ljuvliga sång ingen överraskning iaf, haha. Senare blir det middag på resturang och fest i västerås som till följd blir krogen för deras del,  jag får stanna kvar med pojkarna på hässlö och göra det bästa av situationen medan mina pinglor roar sig på krogen, även om jag mest av allt hade vela följa med er. Men så är det att vara minde och mobbad. Meen vad gör väl det, jag ska inte klaga för det är trots allt denices stora dag och det är det enda som räknas idag. Sen blir det ju vad man gör det till och jag lyckas alltid roa mig på ett eller annat sätt ! haha
Grattis på dig hjärtat som idag blir myndig och kliver ett steg längre in i vuxenlivet.
Förresten gick ridningen till min stora förvåning suuper idag, vilken känsla !


thuursday

började med en härlig sovmorgon till kvart över 8 imorse, länge för att vara en skoldag på strömsholm. Sen fick vi lite information om sportridningen, och nu har jag bestämt mig tror jag. Det blir nog sporthopp för min del i 3an, vore ju förjävla kul iaf. Eftersom att det från början mestadels var för den delen jag sökte hit. Nu hoppas jag bara på att hitta en passande häst till det också.
Jag har precis hållit min dressyrlektion, och det gick sådär. Skyller på att dressyrdelen inte är något för mig. Om ett litet tag ska jag och Denice ut och springa, good work ! 


because the night

belongs to lovers. det är då saknaden är som värst. Jag är glad att min lilla solstråle fyller upp det tomrummet som min sängparter om nätterna nu för tiden.
Denna dag gick åt till att förbereda min lektion som jag ska hålla imorgon, ämnet är halvhalter. Såklart skulle jag få det värsta ämnet också, men imorgon är det över. Äntligen ! Har även hunnit med ett deeptalk med malin på telefon, det är sjukt vad jag saknar den människan. Hon är mitt lyckopiller.
På idrotten i skolan idag hade vi bugg, han vi dansade med var helt grym, saknar faktiskt buggen en aning. Den riktiga seriösa. Hade nästan glömt bort hur kul det är ! Det är verkligen något som jag tycker att fler ungdomar ska börja med, vore roligare om fler hade den erfarenheten ute på dansbanorna också. Grymt kul enligt mig iaf. Bra gemenskap också.
Nu blir det sängen för min del, tidiga nätter som gäller för mig nu fram till helgen, känner mig helt utbränd. Bäst att vara utvilad till helgen då vi ska ut på galenskaper igen !

Jag har upptäckt att jag har världens, absolut finaste vänner. De bästa som existerat på denna jord någonsin !

good work

Mycket slit med matteboken, vilket gav resultat. För första gången på länge känns det faktiskt som att jag har lite koll på det där med statistik och variationsbredd och allt vad det nu innebär med matte b. Bara halva kursen kvar nu, och jag ska allt se till att få mitt g. Något högre vågar jag inte hoppas på. Vi har tom varit duktiga och tagit en promenad under kvällen också. Nu ska jag försöka komma i säng i tid för en gång skull och orka upp och springa imorgon bitti. Ser ut att bli strömsholm i helgen iallafall, eller rättare sagt västerås. Vi måste ju fira våran babe som fyller 18 år ! Nu snart är det bara jag kvar, känns så fruktansvärt frustrerande att ligga ett halvår efter alla andra. Men min tid kommer den med så småningom hoppas jag. Och på fredag åker Nea till Gran Canaria och jag är inte alls avis !! godnatt.

back to school

Dagen har varit allmänt seg, ridningen gick iaf super. Prinsen lever upp till sitt namn, idag var han verkligen en riktig prins, inte gått så bra på länge. Kul med lite resultat. För övrigt tycker jag att våran nya lärare inte är alltför bra, men det blir nog bra det med tillslut. Var tänkt att jag skulle springa idag men pluggandet fick gå i första hand den här gången. Pm et inskickat till min dressyrlektion jag ska hålla på torsdag och nu ska jag försöka öppna matteboken och ta tag i det.
Helgen var super, förutom den vidriga stalltjänsten. Trodde jag skulle dö där på söndagen, stackars nea som fick dras med mig hela dagen. Haha, blir nog lugnt för mig ett tag framöver, försöka kan man ju alltid.

 

    big love on you


Party all the time

yes, hade lite kalas hos oss igår, var mkt trevligt till den stora delen, förutom då det spårade ur.
idag ska vi fira anton, så då kör vi igen då ! blir däremot lite lugnt för min del då jag ska upp och jobba imorgonbitti.
livet är till för att ha kul, att slösa massa energi på idioter ingår inte där. SKÅL !

stupid

vilken jävla idiot du är. det gör så ont, så fruktansvärt ont. jag ville inte få det bekräftat, alldeles onödigt, JAG BEHÖVDE INTE SE DET. vore så mycket bättre om jag inte gjorde det. Låt bli det pernilla, tänk bort det. Gå vidare. åh, ibland blir jag bara så besviken på mig själv. det förstörde min dag.
jag börjar undra om hat och kärlek är samma sak.

ber om ursäkt över mitt klagande, även om jag har all rätt att klaga just nu, egentligen.
men jag ska försöka vara positiv, och nu ska jag på lektion och sen träna asset av mig, yess vad kul.
IKVÄLL SKA JAG DÄREMOT HA JÄVLIGT KUL ! och imorgon med för den delen, yey !

HAPPY

inte mått såhär bra på alldeles för länge !! fyfan vad jag är bra, huvudvärken har gått över också och nu väntar jag bara på att mina pinglor ska komma hem :)
malin, jag saknar dig ! jag tänker på dig, och vad du än gör så kommer jag att stötta dig till 1000, min värdefulla vän. don´t stop believe my girl, make it work !


Huvudvärk

Har sån fruktansvärd huvudvärk, känns som mitt huvud ska sprängas, hemskt är det. Det konstiga är att jag inte är något trött alls, men jag ska försöka komma i säng om ett litet tag och hoppas på att jag mår bättre imorgon bitti. Då jag ska ta mig upp och springa innan skolan, vilket är ett måste. Och idag har vi träffat på många konstiga typer ; voff ! jag har ätit så mycket hundkex idag så jag känner mig som en tax. haha ? ja vad säger man, i hallsta slutar man aldrig förvånas. På bilden idag fick vi rita våra egna tatueringar, och jag blev grymt sugen på att göra en, kanske ska satsa på det till våren ? vore inte helt fel. nej nu ska jag göra denice sällskap och sen dra mig mot sängen, godnatt !

Galet

Vi överlevde natten trots allt, men det blev en jädra massa kaffe kan jag ju säga, och en hel del helt meningslösa youtubeklipp som enligt oss själva var hur roliga som helst. Trodde vi skulle dö av skratt där ett tag ! haha
Halv 6 blev det en springtur som slutade på 5 km. Helt underbart :D Och 7 var det stalltjänst för min del så det var bara att byta om och ge sig av mot stallet, och pigg som en lärka var jag också ;) helt otroligt ! Nu har jag haft ytterligare en lektion och har bara ridningen och en till stalltjänst kvar för idag. Sen ska jag sola och sen blir det bara SOVA för mig ! Till new moon =)
Vädret är underbart, solen skiner och ja vilken underbar dag !


shake that ass for me !


nattrus

haha, bra jävla sjuka vi är ! ser ut att bli en natt utan sömn för mig och denice, kl 5 ska vi ut och springa ruset av oss och kl 7 är det stalltjänst som gäller ! blir mycket kaffe och bramusik knarkande för att vi ska hålla oss vakna, men med mitt sällskap blir det nog inte så svårt alls, haha. SHAKE IT !!

Oplanerat är bäst

Blev inte som vi planerat igår, istället för att kika film och ta det lugnt blev det västerås och festa igen. Grymt kul hade vi, och av någon konstig anledning blir det alltid roligast när man inte planerar allt in i minsta detalj.
Helgen kan bara sammanfattas som K A N O N K U L . Nästa helg kör vi igen, för att fira Anton som fyller 20 år på måndag ! Och jag håller vad jag lovat, ska snart ta och pallra mig till gymmet ;) tjoho !


Lördag

Idag är jag helt seg, vaknade inte för alltför länge sen, och nu måste jag försöka pallra mig till gymmet !
Gårdagen var helt okej, supertrevligt folk var det iaf. Och det gör ju det mesta =) Kom hem ganska tidigt, runt 1. Så jag och denice satte på en film som slutade med asgarv och massa annat knas. Haha, vi är allt bra störda.
Vad som händer ikväll återstår att se, kanske blir en sväng in till hässlö igen. Ha en underbar kväll :)
jag saknar det.

TRÄNATRÄNATRÄNA

Yes ! Nu har jag kommit igång, nu gäller det bara att fortsätta vara lika duktig ett bra tag framöver om jag ska lyckas med beach 2010 ! Haha, känner mig riktigt peppad faktiskt ;) Blev gymmet plus solning, och ridning på det dessutom som var ett riktigt mördarpass, känns att jag inte ridit på hela lovet. Nu blir det spenatsoppa till middag och sen blir det att kolla på paranormal activity med Nea och Denice, känns som att det är på tiden att man borde se den.

Hejdå mora, hej skolhelvete

Som tur är slipper jag åka tåg, åker med Jossan ner ist, uuuunderbart ! Men skolan är ju däremot mindre underbar, jag orkar inte. Men det är bara att kämpa vidare, bara 1,5 år kvar nu ! hoho 




Make it work

Det börjar närma sig slutet på lovet, jag får nästan lite ångest. Känns inte som man varit hemma länge nog, känner mig inte ens utvilad. Jag skulle behöva lov i några veckor till !
Idag har jag bara tagit det lugnt, blev inte Älvdalen för min del utan jag stannade i Mora istället och tog det lugnt med mamma, jag har även varit ute och övningskört men hjälp vilka bilköer det var! Men det gick bra iaf, jag börjar faktiskt bli riktigt bra på det där nu ;) och i sommar är körkortet mitt ! Sen passade jag på att sola när mamma gick på stan en sväng. Jag råkade somna, som vanligt. Hur skönt som helst, jag tror nog att jag ska köpa ett solarium och ha hemma ;) haha
Antar att man lär sig att leva med de misstag man begår.

Söndag

Och idag känner jag mig faktiskt som en bra människa ! vilket inte händer ofta ;)
Förresten tog sig malin till mora igår iaf, tack vare ante. Som är världens snällaste och alltid ställer upp =) Sen var vi med jonathan och jens en sväng, trevligt ! körde runt och sladdade en jävla massa på maxiparkeringen gjorde vi också. Haha, galna pojkar det där.
Imorgon blir det Älvdalen och på onsdag åker jag tillbaka till strömsholm, skolan börjar på torsdag. Det känns så himla onödigt att åka tillbaka för att gå i skolan 2 dagar innan det är helg, när man kunde stannat till på söndag. Men jag får ju träffa mina pinglor iaf, det är ett stort plus. Och på helgen blir det nog till hässlö i västerås och fira att skolan börjat ;) haha.

Lite bilder sen nyår, Isabelles bilder.

Benjamin, jag och jens

Skål !

Haha, jag vet inte vad jag gör för min. Men iaf, gott nytt år !

Malinmalinmalin

Skulle nyss åka ner och möta malin på stationen när hon ringer och säger att hon läst fel på tabellen och att det inte går någon buss ! Jag är inte förvånad när det gäller min otroligt smarta vän mallan, men nu blev inte kvällen lika rolig om jag inte får tillbringa den med min älskade vän. Så om någon ska till mora från älvdalen så hör av er till malin ! Haha suck alltså.


låten som väcker massa minnen, underbara minnen

Lite bilder sen julfirandet hos mormor =)


Mina favoritkusiner !

Min älskade golvmopp =)



Tomten och lillkusinen

2009

Jag tänkte också försöka sammanfatta året som varit, så gott jag kan.

JANUARI
- lycklig
- umgicks mycket med min klass på internatet och gjorde massa galna saker
- började lära känna folket runt västeråstrakterna mer
- hade mycket kontakt med en kompis vid namn jocke

FEBRUARI
- vi hade den förbjudna festen på internatet som var början till alla galenskaper
- jag träffade min absolut största kärlek ( trodde jag )
- lyckligare än någonsin
- mycket skoteråkning hemma i älvdalen
- började inse vilka som var mina riktiga och värdefulla vänner hemma i dalarna

MARS
- umgicks väldigt mycket med jonas, och även denice och richard
- många besök på chinaresturangen i västerås
- tyckte faktiskt att skolan inte var alltför jobbig

APRIL
- vi började åka ut och festa mer
- kom närmare vissa vänner
- var på mitt livs sjukaste fest någonsin
- livet lekte
- förälskad

MAJ
-
var mycket i strömsholm och jonas var en stor del av mitt liv

JUNI
- äntligen kom det efterlängtade sommarlovet
- jonas student
- mycket festande
- tillbringade även tid i stallet, tog hand om olivia
- var hos jonas i västerås
- mycket saknad

JULI
- tvivel
- fyllde 17 år
- jobbade mycket och träffade mycket nya människor
- semester i smögen
- dansbandsveckan
- idreyran, årets höjdpunkt.
- jag förlorade världens bästa morfar, stor saknad.

AUGUSTI
-
musik och motorfestivalen, vi åkte cab med pappa
- flyttade in i lägenheten med lovisa och helena i hopp om att allt skulle bli bättre än någonsin
- mycket bråk och sorg

SEPTEMBER
- gick igenom, troligtvis mitt livs värsta separation
- mitt liv rasade totalt, släppte greppet om allt
- tillbringade mycket av min tid i sängen med tårarna dag ut och dag in
- hade världens underbaraste vänner som tog hand om mig
- började umgås mer med anton och lovisa som gav mig ett enormt stöd
- NEA <3

OKTOBER
- tappade motivationen för ridningen helt och var nära att hoppa av skolan
- gråtlåtar var min stora passion i livet
- umgicks mycket med malin
- ramlade av hästen och höll på att slå ihjäl mig
- var med om en bilolycka
- den årliga oktoberfesten i hässlö

NOVEMBER
- obalans, började sakta hitta tillbaka
- sorg övergick till ilska
- började umgås mer och mer med lina och denice ♥
- stockholm med linnea
- träffade massa nya underbara vänner

DECEMBER
-
jag var stabil igen, starkare än någonsin 
- mycket skoj med mina nära och kära
- började få tillbaka motivationen för skolan och ridningen igen
- lina och denice gjorde mina dagar till det sjukaste och roligaste
- JULLOV
- malin, fest, peace

I stort sett har det varit mitt absolut värsta år med mycket sorg. Men med det har jag också fått mycket lärodom, något jag kommer att ha nytta av i framtiden, även om det också gett med sig mycket konsekvenser och djupa ärr som aldrig kommer att läka helt och som gör allt så mycket svårare nu. Så tänker jag inte låta det vara något hinder för mig, jag tänker göra det kommande året till det bästa och ta vara på alla underbara människor jag har runt omkring mig. Det är mitt mål för 2010 =) Sen har jag även några nyårslöften :

* Bli seriös med träningen igen och komma tillbaka till den form jag var i tidigare
* Släppa taget om det som varit och se framåt
* Tro på mig själv och inte låta andra styra mitt liv


2010

Nytt år och nya möjligheter brukar man ju säga, och det här året ska bli mitt år ! Mina nyårslöften ska jag också hålla så kmr allt bli hur bra som helst. :)
Kvällen igår blev mycket bättre än förväntat, tack alla underbara som gjorde min kväll !

RSS 2.0