typiskt

att jag har gått och blivit sjuk igen, precis vad jag behövde! Jag tänker trotsa det och träna ändå tills jag stupar, har inte tid att vila för då går mitt projektarbete åt skogen.
helgen spenderades i mora med denice och vi hade det kung, har kommit på att det ínte blir hemfärd på ett bra tag framöver nu, lite sorgligt men ändå skönt.

nej, dags att försöka ta tag i pluggandet, har en heeeel del att göra.. just nu hatar jag skolan!

död

charlie plågar livet ur oss, jag går som en stelopererad kärring efter dagens ridlektion, men resultatet blir super! snacka om vältränade vi kommer bli under det här året om det ska fortsätta såhär, go charlie! även om man för stunden bara vill dö så är det grymt skönt efteråt. Kan lova att jag skippar gymmet idag iaf, haha.

vart en spontan utgång igår kväll med flickorna, testade på pluto denna gång. Och kan inte säga annat än att vi är bäst, haha!! men man lever bara en gång eller hur? stalltjänsten halv 7 imorse var ju mindre kul, men bara att bita ihop. Klart man måste ta vara på det sista året och göra det oförglömligt.

nu vidare till stallet och dagens sista lektion, yey!

capriiiis

Är mycket nöjd över helgens träning, capris skötte sig super. Vi jobbade mycket på att hålla en bra rytm hela vägen mellan och fram till hindrerna, det blir ju så himla mycket bättre då. Bara jag skärper till mig så går han som en klocka, men jag antar att det tar sin tid innan man hittar alla knappar. Innan dess får han stå ut med mina misstag. Vi lyckades iaf ta oss över en vattenmatta som slutade på 1,30 tillslut, höjden verkar ju inte vara något problem iaf.
Tandläkaren har varit hos honom idag också, och där var det mycket att fixa så han fick en ny tid till nästa vecka.
I helgen blir det ev att åka hem till mora för att byta bil och hämta lite grejer, Denice följer med mig isf. Men där hemma är inte mycket sig likt, Danni flyttar till Australien?! i 9 mån, sjukt men så jävla grymt, du rockar! Och Malin planerar flytt till Göteborg, lika grymt det! Är det de här man kallar vuxenlivet? När alla flyttar iväg och startar om på nytt. Men om ett år ser det nog likadant ut för mig, för flytt blir det iaf :) 

 


yes

nu var det ett bra tag sen jag skrev här, men jag har annat att göra om dagarna än att sitta vid datorn nu för tiden.
det är mycket träning med hästen nu, och det känns bara bättre och bättre. Träningen för Maria Gretzer igår gick mot förväntan mycket bra. Min fina lilla häst. Nu blir det att planera lite tävlingar framöver och i helgen blir det träning för Louise.

två utgångar har vi hunnit med också här i västerås, skulle nog kunna säga att livet leker just nu. Jag mår så sjukt bra här nere med mina tjejer, även om jag saknar mina närmsta där hemma. Har börjat inse att jag går mitt sista år här nere nu och vet inte alls vart jag tar vägen efter skolan, det jag är ganska säker på är att jag inte flyttar hem iaf. Jag ska ut och upptäcka världen!

sen måste jag berätta att mitt projektarbete innebär fysisk träning med störst vikt till att bli en bättre och starkare ryttare, lets go! håll en tumme för mig att jag ska hålla i det hela vägen nu.

over and out, ta hand om er tills vidare :)


träning för maria, (bästa bildkvalitén)


RSS 2.0