my star







min lycka, mitt liv.

escape from reality

nu har jag bosatt mig i strömsholm igen, lägenheten är så gott som i ordning och denice har kommit idag också, nu fattas bara lina och nea som kommer imorgon. Jag känner mig som ett litet barn som blivit lämnat, som inte är redo att bära det stora ansvaret igen. Så kändes det när familjen åkte ifrån mig idag, men på ett sätt känns det skönt, kluven är nog det ordet som stämmer bäst in på mig nu. Det är tur att jag har mina fina tjejer iaf, som ger mig all den trygghet jag behöver. Tillsammans klarar vi ju allt ♥

min häst var bäst idag, jag tror att han tycker om att visa upp sig, för idag gick han som en riktig prins och allt kändes bra från början till slut, får bara hoppas att det håller i sig nu. min fina skatt.

ibland kommer verkligheten ikapp en, och det är inte först då man inser.
livet är för orättvist ibland.

KÖRKORT

yes, nu har jag äntligen det där kortet i min hand!!
ni anar inte vilken lättnad det är, och på fredag tar jag bilen ner till strömsholm :D

näranära

har haft en grym helg med mina underbara vänner, måste säga tusen tack för alla fina presenter åter igen! ni är för gulliga :) blev festande både torsd, fred, lörd och jävlar vad kul vi hade. Perfekt avslut på den här sommaren, nu är det bara 3 dagar kvar innan jag lämnar mora/älvdalen och bosätter mig i strömsholm ett år till. Ska även bli kul att komma ner med häst den här gången, vilket innebär en massa skoj att se fram emot. Bla louiseträningarna med bästa carlsson och tävlingar såklart.

imorse hoppade jag för lotta tsm med carro, nea och jossan. Och min häst skötte sig super, även om vi har lite kvar att jobba på innan vi hittar den fina rytmen hela vägen, vi testade på vattenmatta idag också och det var inga problem, trots att den var väldigt hemsk från början. Det ska nog gå bra det här, annars vet jag inte vad jag gör. Min älskade vän.

nu ska jag kila iväg till körskolan för min sista körlektion. tjoho :)


right here waiting

dax att packa grejerna till avfärden mot älvdalen, har glömt att nämna att det är musik och motorfestivalen i helgen också så det blir en hel del röjande med mina flickor, det ser vi fram emot.

har precis klickat hem lite fina grejer till min prins, nytt träns och lite annat smått och gott, min fina ska allt skämmas bort lite iaf. Det är han allt värd tycker jag :)

nu ska jag ta och packa sen göra mig iordning för att gå ner på stan med mamma en sväng innan vi drar.
har också varit duktig och ringt och bokat två körlektioner nästa vecka, nu närmar det sig!
papsen har varit så snäll och köpt bil till mig så nu står jag inte ut att vänta längre.

ha det bäst alla underbara :)


think twice

tankar,tankar och åter igen tankar.
det måste bli bra.

förkylningen börjar bli lite bättre, har inte tid att vara sjuk längre. Idag måste jag rida, även om kroppen inte tillåter det.
imorgon blir det älvdalen, ska bli skönt att komma dit och träffa alla. Även om det finns vissa som gör det mindre värt att komma dit ska inte det få förstöra för mig, jag har mina underbara vänner där också som vi inte får glömma. De som är äkta och er kommer jag aldrig att släppa. Även om jag bor på andra sidan jordklotet så kommer ni alltid att betyda lika mycket för mig. Ska bli fruktansvärt kul att ta dit capris också och rida tsm med mina brudar, som förr i tiden. Vilka minnen jag har från det där stället alltså, helt sjukt. Det är konstigt att det är så lätt att falla ifrån allt med tiden. 

och så måste jag säga grattis åter igen till bästa nea som tagit körkort idag!!! tänk vad stora vi har blivit ;) 

sjuk

möter du någon som saknar leende, ge den ditt!
vårat citat på jobbet, ibland hjälper det ju tyvärr inte.

ligger hemma med feber, huvudvärk och en fruktansvärd förkylning som aldrig tycks ge sig. Antar att det är straffet mot att jag inte vilat en sekund i sommar trots att jag varit sjuk. Men nu tar jag mig inte ens ur sängen, lagomt såhär i slutet av sommarlovet. Tom så illa att jag inte kan åka till stallet och rida min häst, tusen tack till bästa anna som hjälper mig att rida min prins! och även mamma och stefan som hjälper mig med all skötsel, på något sätt ska jag gottgöra er allt.

har nog inte riktigt fattat än att jag har spenderat min sista helg i mora för den här sommaren, många man inte kommer att träffa på länge nu. Även många jag sett alldeles för lite under tiden jag varit hemma, men ibland hinner man inte med allt man har planerat :/

nu ska jag mysa ner mig med massa gott och se på the notebook, alltid lika bra.



nothing is perfect

sådär ja, nu börjar det ordna upp sig bit för bit.
klarade teoriprovet igår, men fy tusan vad nervös jag var. Fick ett riktigt glädjerus när jag såg att jag var godkänd och de flesta i salen blev nog ganska förvånade av mitt tjut, haha. Jag har nog inte blivit så glad på länge som då, och nu är det inte alls långt kvar!! nästa vecka på onsdag jobbar jag min sista dag för det här lovet och då tar jag capris med mig till Älvdalen och stannar där tills på söndag sen drar vi vidare till strömsholm! sjukt vad det här lovet har gått fort, känns inte som att jag haft något lov ens, tiden bara rinner iväg.

no time

har verkligen ingen tid över om dagarna nu.
mina dagar består till största dels att spendera tiden med körkortsboken och faserna, resten av tiden som blir över går till capris. Jag har nog aldrig haft så fullt upp eller varit så upptagen förut, och aldrig kännt mig mer sliten och trött.
nu ska jag ta och lägga mig tillsammans med boken och försöka läsa lite innan jag somnar.

helgen har iaf varit kanon, bokstavligt talat.
malin, vad säger man. Klockrenare människa finns det inte ;) för kul har vi fan jämt.




RSS 2.0