myyskväll

lugn och mysig kväll med mina flickor, ätit finmiddag har vi gjort och nu sitter vi bänkade framför tvn med film och massa godsaker resten av kvällen, dock fattas nea för att vi ska vara fulländiga men vi får överleva det ikväll.


orkar inte

hur svårt kan det vara?..


malin

det slog mig precis hur mycket jag saknar denna glädjefyllda underbara människa som jag nu inte träffat på ungefär en månad, som enligt mig är alldeles för länge. Känner att jag skulle behöva lite av din livsglädje och energi just nu, som du alltid delar med dig av och som alltid lyckas få mig på bättre tankar. 4 veckor kvar nu, vilket är alldeles för långt och jag saknar dig redan på tok för mycket.



Love you

K'naan - Wavin' Flag



grym låt, bra humör blir man av den och sjukt fotbollssugen också för den delen :D

done

klar med det mesta av pluggandet, har suttit i flera timmar med massa nkb papper och även gjort klart engelskan. Imorgon har jag sista provet sen är den kursen helt klar, underbart.
har även hunnit med att se film med lina, denice och danne. Vi såg på Blood and Bone, superbra! borde ses (y)

nu väntar sängen och john blund på mig, så godnatt!





bilder från hopp provet i måndags, den första bilden är tagen från en film så därav kvaliten.
favoritprinsen <3


tummen upp

fyfan vad jag är lycklig idag!
köpa häst, Azorerna med världens bästa syster, körkort, peace and love och en massa annat skoj är vad jag har att se fram emot den närmsta tiden, så jävla underbart.

Mamma har varit här i helgen och hjälpt mig att shoppa lite inför resan, som är en del av min 18års present, är ju bara 2 veckor kvar sen drar vi! Helt otroligt vilken tur jag har nu, hoppas det håller i sig ett tag bara. Nästa helg har jag förhoppningsvis hittat min drömhäst också.
Nu ska jag ut och hämta min tvätt och sen blir det stalltjänst för hela slanten, kanske lite party ikväll. Får se vad vi orkar med. Ha en underbar dag!




vårruset

idag leker livet, förutom det nationella provet i matte b som jag tyvärr nog kmr få ett ig på.
åkte in till stan efter lunch med denice, nea och thua. Vi tillbringade några timmar i parken till att äta godis och soola. Sen var det dags för vårruset, och fyfan vad bra vi är! Riktigt skönt var det, fick tillbaka min motivation till att springa igen så nu blir det träning till tusen hela sommaren!

Nu sitter vi hemma hos thua i hennes supermysiga lägenhet, jag och denice ska sova här inatt. 
Ha det toppen!


 
 
  taggade inför löpningen!! brudarna berg (y)


don´t stop believin

tillbaka i strömsholm efter en väldigt händelserik helg hemma i dalarna. Har hunnit med att träffa många underbara människor som jag ser alldeles för sällan. Men snart är det sommarlov och det ska bli såå skönt att komma hem och få stanna ett bra tag innan man ska iväg igen.

igår åkte jag runt hela sverige kändes det som, åkte till linköping för att provrida en häst, blev dock ganska besviken då det inte var något för mig. Åker iväg till Nyköping på fredag igen för att kolla på en annan häst, och nu hoppas jag verkligen att det är något bra, jag är så sjukt trött på det här letandet. Det tror jag min mamma är också som kör runt med mig genom hela sverige för att hitta en häst, världens bästa mamma.

blev fest igår också trots den sena ankomsten till mora, kom inte ut förrän runt 12. Blev en snabbvisit på wasa sen drog vi vidare på efterfest där vi stannade till 5. Trevligt folk hela kvällen igenom, som det ska vara!




always

It's been so long
That I haven't seen your face
I'm tryna be strong
But the strength I have is washing away

wish i could keep you much longer.

det är svårt, att släppa taget och våga gå vidare.

hoppas

gör ett nytt försök, imorgon åker jag till linköping och provrider denna goding. Hoppas verkligen på det bästa, det börjar ju dra ihop sig med tid nu inför trean.


piece of my heart

mitt liv känns som en ständig berg och dalbana, det går upp och ner hela tiden. Är så trött på denna osäkerheten, vet inte hur jag ska hantera det längre. Jag behöver den där sparken av någon som får mig att inse och att ändra inställning. Blir så fruktansvärt less på mig själv, hur svårt kan det vara?

imorgon åker jag troligtvis mot dalarna, känner att några dagar hemma och bara vara och bli ompysslad är något jag behöver just nu.

för övrigt så fyllde världens bästa lina 19år igår, (klockan är ju 00.13) så dagen spenderades till tårtbak och firande av henne. Stort grattis igen till superpinglan!!


party like a rockstar



fix, grillning och fest heela natten lång står på schemat.
Livet är en fest, håll med om det folk och fä!

Ha en super kväll allihopa :)

live your dream

säger som jocke ; gläds åt det du har och sörj ej över det du saknar!

nationella prov i engelska B avklarat, slutat för dagen och har första lediga helgen på länge framför mig. Det tänker jag utnyttja genom att sova och träna, och imorgon blir det även studentskiva för 3orna. Taggataggatagga, bästa outfiten har jag också. Kommer ta plats för 2 pers på dansgolvet, haha. Men nu tänker jag inte slösa mer av kvällen på denna onödiga apparat, utan istället ta mig i kragen och ge mig ut på en springtur i det fina vädret. Ha en underbar fredagskväll :)

puss


abstinens

jag blir tokig på det här hästletandet, vill ha en häst nu och träna och tävla, saknar tävlingarna så sjukt mkt!!
jag har insett att det här stället suger utan egen häst, blir galen snart om jag inte hittar någon inom en snar framtid.


världsbäst

måste säga att jag har världens undebaraste vänner,

fick den här lilla peppningen av min supertjej och vaggvän Linnea Carlsson idag vilket gjorde min kväll och måånga dagar framöver.

Det finns ingen som har så mycket utstrålning som du, Milla.
Milla, du är den alla vill vara
Milla är coolast!
Milla är läckrast!
Milla är charmigast!
Milla - du är helt klart bäst!

du anar inte hur glad man blir av att höra sånt, även om jag inte riktigt håller med om det som står så värmer det enormt mkt. JAG ÄLSKAR DIG och jag hoppas du förstår hur unik du är!

jag kan ju passa på då att säga att de som står mig allra närmast är oslagbara, jag är så tacksam över att jag har den turen som träffat så underbara människor i mitt liv, som finns där när allt är piss, som reser mig upp när jag fallit till botten och står ut med mig även de dagarna jag är där nere, som även får mig att se ljust på saker och ting när allt är svart, som får mig att skratta då jag helst bara skulle vilja försvinna, som säger: kom igen nu milla, du fixar det här!, som får mig att känna mig värdefull och uppskattad för den jag är, som gör det värt att kliva upp varje morgon, som tom får skolan att inte kännas alltför jobbig, som har precis lika dålig humor som mig och skrattar åt ingenting, som aldrig (för det mesta) bangar på mina sjuka ideer, som alltid står vid min sida oavsett vad jag väljer att ta för väg i livet, som alltid vill mitt bästa och försöker förstå, det finns verkligen inte ord att beskriva hur bäst ni är. Jag hoppas ni förstår hur mycket jag uppskattar att ha er vid min sida.

är det något jag haft tur med i livet så är det ni, mina underbara!


RSS 2.0