Bästa låten !


Alzeimers eller parkinson ?

Haha, skönast idag var ju ändå gubben vi mötte på stan, som gav oss en undervisning om alzeimers och parkinson. Alltså, har du hellre parkinson och tappar ut spriten ur glaset för att du skakar så mycket, eller har du hellre alzeimers och tappar bort glaset ? haha, jag tror inte jag skrattat så mycket på länge. Ja, gott om konstiga prickar finns det ju överallt.

Nu är det sista dagen kvar hemma, och imorgon åker jag tillbaka till strömsholm, verkligen blandade känslor.
På tisdag är jag tvungen att ta ett beslut, känns som att jag kommer ångra mig hur jag än gör.
Annars mår jag bäst, och det är tack vare min underbara vänner. Som alltid bara finns där och vänder på allt så att man glömmer bort det där mörka och orkar kämpa vidare. Det är sjukt vad bra ni är ! ♥

Och ikväll kör vi igen ! 
Först blir det födelsedagsmiddag hos linn eftersom hon fyller 19 år, ska bli riktigt kul.
Sen är det peace resten av kvällen, kan inte bli bättre (y)





Absolut roligaste i år. Idreyran, och vi kör nästa år igen !


Mora och shopping går inte ihop

Onsdag morgon, och oj vad fort lovet går. Snart är det slut och jag är tillbaka i strömsholm, men hur länge det varar vet jag inte än =) har fortfarande inte kommit fram till något vettigt beslut. Men som sagt, jag trivs så himla bra här hemma.

Igår vad en bra dag, jag och mamma shoppade loss lite nere på mora, weey (y) haha, några fynd lyckades vi af hitta. Kan ju inte direkt säga att mora har så mkt att erbjuda gällande kläder.
Sen blev det att möta upp malin från bussen som skulle sova hos mig, haha så tråkigt som vi hade igår har vi nog inte haft på länge, blev att vi fick ta en långpromenad runt nästan hela mora, kändes det som iaf ! Sen hamnade vi tillslut i soffan, där vi degade ner oss med massa chips och skit. Kände oss ganska dissade :D

Idag ska jag iaf åka till älvdalen har jag tänkt, men först blir det doktorn och kolla upp min nacke.





Imorgon är det vi brudar :D som jag saknat oss.


Måndag

Måndag morgon, och jag sitter och kollar på nyhetsmorgon med temat sorg. Haha rätt så patetiskt. Men det är ganska intressant ändå, man får ju verkligen en inblick hur svårt det kan vara. Och även hur lätt det är att förlora någon som stått en så nära och som varit en så stor del av ens liv men som man sedan måste tvinga sig själv att bygga upp ett nytt liv utan. Nej, man borde ta vara på tiden man har tillsammans =)

Idag ska jag till frisören, både klippa mig och färga håret. Om det blir att färga det brunt eller att behålla det blonda återstår att se =) har fortfarande inte kommit fram till hur jag vill ha det.

Att det skulle vara så svårt.... jag önskar jag kunde se på det lika lätt som du.

I got to say it and its hard for me
You got me cryin like I thought I would never be
Love is believin but you let me down
How can I love you when you aint around

Why do you have to be a heartbreaker
Is it a lesson that I never knew
Gotta get out of the spell that Im under


Tur i oturen ?

Hemma i mora igen då, äntligen ! och den här gången får jag iaf stanna en heeeel vecka (:
Fast det började ju inte så bra, när vi åkte från tågstationen blev vi påkörda när vi stod i bilkön i mora, höll på att flyga ut genom rutan, kanske dags att börja tänka på bälte ? Men som tur är vart ingen skadad. Men däremot fick jag åter igen ont i min nacke, som precis lägt sen jag ramlade av index. Känns verkligen som jag har turen på min sida, :p

Nu ska jag ta och äta lövbiff och potatisklyftor med café de paris sås, mums !
Sen blir det älvdalen och lite partaj med mina pinglor :) och jag får även träffa min kära pappa som jag inte träffat på några månader.

Ha en trevlig kväll (y)

Faktum är att livet går vidare.


Vad gör man då man kommit till en punkt när man tappat motivationen helt ? Jag är trött på att försöka vara stark, att kämpa mig igenom något för att sedan tro att allt ska ordna sig, när det hela tiden kommer något nytt. 
Tänk att kunna vakna upp en morgon och tycka att livet är underbart ! Jag Känner mig långt därifrån, känns som jag tappat bort mig själv någonstans där jag inte hör hemma. Vad jag vet är iaf att det här är inte rätt för mig, jag är rädd att jag gått för långt på fel väg. Men jag måste fatta ett beslut, och vad som är rätt eller fel vet jag inte.

Jag önskar att man inte behövde tänka så mkt på vad som är rätt lr fel, att man kunde ta en dag i taget.
Tänk vad lättare allt vore då.

Jag var en sån som tänkte för mkt,
På livets mening och vad vännerna tyckte
Men kämpade genom kärlek och bråk
Och tog ett steg i taget, för jag strävade mot ett mål




Jag vill ha min motivation tillbaka ...

Söndag

Gårdagen var riktigt lyckad, började hos malin med tjejerna och kikade körslaget, och älvdalen lyckades riktigt bra den här gången (y) sen blev det discobowling i orsa, grymt kul ! Jag klarade mig faktiskt bra utan stöd på sidorna, fick tom en strike ;)  sedan vidare till mora där flickorna skulle in på wasa, jag och carro stod över det och åkte på donken med ida och tjockade oss lite ! sitter ju aldrig fel ;)

Har iaf haft en underbar helg, just nu skulle jag bara vilja flytta hem. Saknar allt så jävla mycket.
Men som tur är har jag alla mina underbara vänner där nere som håller mig kvar, annars skulle jag flyttat hem för längesen, för om man ser det skolmässigt så känns det verkligen som jag valt fel linje, men det är bara att bita ihop och kämpa sig igenom den tiden som är kvar (:

Nu ska jag ta hand om våran tokiga hund som springer runt och busar som en idiot för att bli torr, mamma har tvättat den stackaren i badkaret så nu ser han ut som en blöt golvmopp :p




ibland måste man bjuda på sig själv ;) snyggt brudar !

bästa mallan !


SKÅL !!!!!!

nu laddar vi upp inför kvällen :D


Äntligen hemma

Äntligen hemma i mora, haft det supertrevligt med mamma hela kvällen.
Jag har fått köra lite bil som jag inte gjort på ett bra tag, men det börjar faktiskt sitta rätt bra nu :) sen blev det tacos och idol för hela slanten och efter det fick jag åka och hämta stefan från hockeyn. Mora förlorade såklart (; lika bra att dom håller sig till allsvenskan !

Imorgon blir det körslaget, bowling och FEST ! ser fram emot att träffa alla pinglor igen :D






Jag är heeelt förälskad i den här parfymen, min nya drog !

Lördag

Precis vaknat, skulle egentligen varit på stalltjänst i morse men hoppade över den pga min lilla "skada" om man nu kan kalla det så :p ramlade av index på terrängbanan igår med huvudet först rätt i en vattenpöl. Skapligt skönt, hade jag inte haft en fungerande hjälm hade min skalle varit krossad vid det här laget. Ibland har man turen med sig, änglavakt som läkaren kallade det (: Jag klarade mig bra med endast lite huvudvärk, men pga smällen huvudet fick ta så måste jag ta det lugnt ifall något blodkärl i huvudet börjat läcka. Blir huvudvärken värre måste jag åka in till sjukhuset.

Ikväll blir det att ta det lugnt med flickorna, blir nog att vi köper pizza och sedan kollar på körslaget (: thua kommer hit och gör oss sällskap också, det gillar vi (y) ♥

Nu ska jag ta och plocka undan lite här i lägenheten och sen plugga (:


kan dela med mig av en väldigt skön låt iaf (:





 


.......................................................................................

När du börjar sörja kommer det att kännas bättre än att sitta och hoppas på att det ska bli bra, tänk det som något som varit och inte något som är nu. Att komma över något behöver inte betyda att du måste radera det helt ur ditt liv, utan det innebär att du kommer fram till något slags avslut som gör det möjligt för dig att acceptera och när du väl börjar formulera det för dig själv kan du gå vidare.


Mina egna åsikter om " ridning "

Det här var något som jag tog före allt annat förut, något som var hela mitt liv. Nu känner jag bara en stor press, att det inte ens är värt att kämpa för längre. Som att jag skulle kunna ge upp det helt.

Är de det man kallar att "tappa intresset" ?
Nej, inte enligt min mening utan jag skulle mer vilja säga att jag är trött på dagens syn på hästar och ridning.
Jag har aldrig hållt på med en sport där det hela tiden handlar status, att man ska vara bättre än alla andra, ha dyrast och snyggast utrustning, och absolut dyrast och finast häst. För har man allt det så är man duktig och accepterad, spelar ingen roll hur du rider, du kan lika gärna ha en "mindre fin" häst och rida 1000 ggr bättre än någon med en häst för en miljon. 
Och så mycket skitsnack, att allt hela tiden handlar om att hitta fel på andra, istället för att se det som är bra hos någon så letar man felen för att hitta något att snacka om.
Ridsporten ska vara något som är kul, inte som någon tävling mellan vem som är snyggast och har högst status.
Spelar ingen roll om någon gör något som är bra på sin nivå, så kan man inte vara glad för någon annans skull utan här kan man inte tillåta att någon annan är bättre än en själv.
Det är allt sånt som får mig att tröttna på det här stället ! och jag tror inte att jag är ensam om det.

Alla är bra på sitt eget sätt, och alla har olika mål med sina liv, vrf inte bara acceptera det ?!
Jag ser upp till er som vågar vara er själva och står emot all jävla skitsnack och kör ert egna race. Det är oftast ni som kommer längst (: så, go for it !

Hästen på bilderna är min guldstjärna, som lärt mig allt och tagit mig dit jag är idag.

Jag saknar fotbollen så sjukt mycket. Gemenskapen, cuperna, träningarna, allt ! undra om man ska ta tag i det och börja spela igen ? vore ju inte helt fel.







Plugg !



ge mig sommar !! tkr inte ens att det varit någon riktig sommar och nu är det redan tråkig höst :(

Sitter och pluggar engelska och naturkunskap b med lovisa och det suger, jag hatar skolan för tillfället.



Helgen

I fredags var det fest, åkte till hässlö på oktoberfesten med bästa denice och lina och vi hade kul ! Fick också höra att jag hade väldigt fina knäskålar, haha hur man nu kan ha det :p
träffade många jag inte sett på hur länge som helst, bla morafolk (: mycket trevligt !
Lördagen var hur seg som helst, kollade iaf på körslaget med nea, moa, emma och jossan..
Måste säga att älvdalen inte alls var så bra som man sett fram emot :p men på något konstigt vis vinner vi alltid ändå ;) kanske beror på att älvdalingarna sitter och röstar 40 ggr var , haha .. heja team stefan (y)

:D EVERYBODY WAS KUNG FU FIGHTNING !!


Idag saknar jag den här underbara människan väääldigt mycket !


RSS 2.0