beslutsångest till 1000

eftersom malin blivit sjuk och inte kan följa med på peace and love så sprack ju planen för hela veckan, känns inge kul alls att åka utan henne :( fast ändå så är det ju massa andra roligt folk som man känner som ska dit. Dessutom folk från klassen och västmanland. Så nu är frågan, peace and love eller inte? Usch vad svårt det blev.


lycka

jag har blivit hästägare till denna underbara häst! tack världens bästa mamma och även lotta som hjälpt mig att hitta min stjärna :)


vi ska fixa det här tillsammans min prins :)

VACKRAST




Capris

Provridningen igår slutade med en roadtripp runt halva landet igen. Först provred jag en 9 årig valack i Flen, sen vidare till Nyköping och red en 14 årig valack, superfin!! Jag är helt kär i den, så vi får se hur det blir. Ska ev testa den igen och vara med på en hoppträning för att verkligen få känna på hur den är. Efter Nyköping åkte vi till Skövde, där jag provred ett 11 årigt sto. Alla hästarna var fina, men jag har så himla svårt att ta ett beslut, som vanligt.


11 åriga stoet


14 åriga valacken, snyggaste hästen!

Sverige

Azorerna var underbart, ett oförglömligt äventyr med min syster. Allt från pensionärer, karaoke, drinkar, utflykter, vulkaner, ungdomens källa, tvillingsjöarna, vattenfall, båt, delfiner, fest, gubbar, tutor, bad, saltvatten, nya vänner, galet mycket skratt och en helt underbart fin ö. Finns hur mycket som helst att berätta, det är iaf en resa jag sent kommer att glömma och ett ställe som jag garanterat kommer att åka tillbaka till. Bilder från resan kommer sen.

Åter till hästletandet, ger mig på ett nytt försök idag. Håll alla tummarna ni har för mig att jag hittar min stjärna som jag letat så länge efter. Skulle underlätta så himla mycket just nu, står inte ut att vänta eller leta längre.
Dessutom är jag tillbaka till mora nu, till helgen är det midsommar som kommer att spenderas i orsa, veckan efter det peace and love och sen är det jobb som gäller.
Sen saknar jag såklart mina sambos.

Olá!


djup

du kommer aldrig att förstå.


SOMMARLOV

äntligen sommarlov efter allt slitande, det invigde jag igår med mina kära vänner vilket resulterade i en galen kväll och jag kan bara säga att vi är bättre än bäst. Det kommer kännas konstigt att somna och vakna upp utan er i två månader, saknaden kommer att vara enorm. Men det finns fördelar med det också, jag får ju komma hem och träffa mina underbara och stanna längre än en helg den här gången.

Nu har vi äntligen städat ut så gott som hela lägenheten, och snart kommer mamma och hämtar mig för att skjutsa mig till Stockholm. Resväskan är så gott som fullpackad, för övrigt suger jag på att packa när jag ska någonstans, jag tar alltid med mig mycket mer än vad jag behöver. Men bättre det än för lite iaf, haha ;)



Mahogny kommer nog att sakna oss med..
Love you

kraftlös

mina krafter är helt slut efter denna helg och det känns som att jag skulle kunna sova i flera dagar, strömsholmstävlingarna är slut för iår och det kunde inte ha blivit mer lyckat än vad det blev, strålande sol hela helgen igenom och allt flöt på bra. Mindre smart av mig att välja utgång både fredag och lördag trots jobb och tidiga mornar. Men vad gör man inte? Sista helgen här på ströms innan lovet och dessutom sista chansen att träffa 3orna. Har inte riktigt fattat att jag börjar 3an till hösten, de här åren har gått så sjukt fort och snart är det våran tur att ta studenten, och vad ska man göra sen? Den stora frågan.

Nu är det iaf inte långt kvar till sommarlov, om 3 dagar sitter jag på flyget till Azorerna mot en grym vecka med världens bästa syster. Innan dess måste vi packa allt och städa hela lägenheten för flytten tillbaka till mora.

nu ska jag krypa ner i sängen och sova, kmr somna direkt jag lägger huvudet på kudden.
Godnatt ♥


sunshine

strålande sol hela dagen, kan det bli bättre? dessutom är jag klar med allt plugg i skolan och jag lyckades klara både matte och eng b som jag absolut inte trodde att jag skulle. Imorgon drar strömsholmstävlingarna igång och jag ska vara funktionär alla dagar, kul att få se riktigt duktiga ryttare och lite höjder.
Och nu är det inte alls långt kvar till Azorerna, bara en vecka kvar. Ska bli helt underbart!
Har även bokat uppskrivning och uppkörning nu så till slutet av sommaren hoppas jag på att ha det där kortet i min hand.



Happyyy!!


provridning

hunnit med och provridit 3 hästar under den senaste veckan, två av dem har varit intressanta men det är så fruktansvärt svårt att komma fram till något beslut. Man vill ju att det ska kännas sådär superbra och den känslan har jag tyvärr inte upplevt än. Ska testa det 7 åriga stoet igen efter jag kommit hem från Azorerna så får vi se hur det känns då.



7 årigt sto, 168 cm, välstammad KWPN , superfin!



Val -02, 168 cm e: Landjunker II u: Golden Lady-Accapulko Gold, riktigt cool häst.

RSS 2.0