capris

licensen fixad, transport fixad, vaccinationen ifylld, med på startlistorna och en laddad häst. Kan inte bli bättre just nu efter allt krångel som varit inför tävlingsdebuten.
Men på lördag gör jag och Capris äntligen våran tävlingsdebut i Vingåker, vi är anmälda till 1.10 & 1.20. Nu håller vi bara tummarna för att Capris inte är allt för spänd på tävlingen, ska bli spännande att se hur han uppför sig.
Sen har jag världens bästa hästskötare och coach med mig också, så det här ska nog bli bra!

me&you, you&me




bara för att jag älskar dig och för att du gör mig till världens lyckligaste tjej :)

nostalgi

sitter och lyssnar igenom en massa låtar som påminner alldeles för mycket om min tid i dalarna och min uppväxt där. och jag kan inte låta bli att tänka på hur mycket som har förändrats under de senaste åren. såklart trivs jag sjukt bra som det är just nu, men samtidigt kan jag inte låta bli att sakna och längta tillbaka;
dansbandsveckorna i malung, alla idreyror, dra ur proppen på hoppborgar, sitta på biltak och lyssna på streaplers, nattcykelturerna till grundsand, allt glidande på "byn" på sommarkvällarna, tandemcykelturerna till östängs, alla galna ridturer, classic caar week, cruisande i raggarbilar, motor & musikfestivalen, moppeturerna mitt i nätterna, alla olagliga skoterturer som nästan alltid slutade med antingen att köra ifrån polisbilar eller att ha kört åt helvete, peace(om ni visste huur mycket jag saknar oss), tävlingar med guld och lotta som coach, övernattningarna i klubbis, smygande på galna gubbar och alla "första gången" upplevelser som jag faktiskt upplevt hemma i kära dalarna. Det är så sjukt annorlunda nu. Haha, tro det eller ej, men jag har nog varit den där lilla dansbands/raggartjejen en gång i tiden, och nog har jag haft bra kul och sjukt bra människor runt mig som har gjort mig till den jag är idag och det är jag evigt tacksam för. En del av det här finns alltid kvar i mig, och i sommar ska jag åka hem och äntligen få uppleva det mesta igen.

never forget who you really are.

haha, jag dör när jag hör den här låten! behöver bara säga:
idreyran, sommar och spårad förfest i stugan med flickorna.


let´s do this

beach 2011 vare ja? måste ju vara snygg till studenten och sommaren!
så nu blir det skärpning med träningen, förkylningen har ju tom lagt sig så nu finns det inga undanflykter längre.
pumpa muskler och springa asset av mig kör vi på nu framöver!


RSS 2.0