megatrött

hur trött som helst efter gårdagens bravader. lägenheten har fått sig en riktig omgång och skulle verkligen behöva städas, men orkar vi det? nej.
nu väntar jag bara på att mina sambos ska komma hem så vi kan åka och handla inför våran myskväll som innebär middag, lussebak, film och plugg.
annars då? capris är lika trött som sin ägare så han får ta det lugnt några dagar innan hårdträningarna börjar igen och jag, försöker köra mitt eget race och bara lägga energi på det som är värt det, funkar ju alldeles utmärkt hittills. Och sen måste jag bara tillägga att jag har världens absoluuut bästa vänner.
hoj!

guten tag

nu är praktikplatsen så gott som klar tack vare charlie som hjälpt mig, jag ska bara samla mod till mig att ringa dit nu. Måste trimma upp min engelska lite känner jag, haha. Platsen är iaf i Tyskland och han jag ska till heter Björn Nagel och red VM i kentucky med en 10onde placering iår.
Troligtvis är jag den enda svensken som är där så heja mig! Min engelska lär ju vara på topp när jag kommer tillbaka iaf. Det är såna här gånger man önskar att man pluggat mer engelska, men vafan, jag fixar det! jag SKA fixa det.. jag har ju inget att förlora, för det jag får med mig är ju en sjukt bra livserfarenhet. Det här ska bli kul =) mitt enda problem just nu är vart jag ska göra av capris, men det ordnar sig nog förhoppningsvis.

time to wake up

träningstävlingen idag gick bra, det är tur att jag har en fin häst. Bara jag som måste skärpa till mig nu.
träningsvärk till tusen har jag haft idag efter gårdagens springtur med nea och denice, men den har jag tränat bort på gymmet nu, och efter neas övningar lär jag inte kunna stå imorgon med tanke på att magvärken lär vara maximal.
för övrigt går jag i min egna lilla bubbla om dagarna, vet inte riktigt vad som pågår i mitt huvud just nu. men ibland kan man inte blunda för att tänka tillbaka i tiden och tänka på allt man gjort och varit med om, det är nog det som gör mig så ledsen, för det är så mycket jag skulle vilja gjort annorlunda.. dumt att tänka så nu dock.
jag har världens underbaraste häst iaf ♥

need a change

är det normalt att känna sig som världens tråkigaste och mest misslyckade person?
det gör iaf jag just nu.

tiden går

och nu är det redan vinter, var det inte nyss sommar? typ två dm här i strömsholm, helt galet.
har börjat inse att jag inte har mer än 6 månader kvar här på strömsholm, och jag antar att den tiden kommer att gå sjukt fort. Ca en månad kvar till jullov, sen praktik 4 veckor som jag ev ska hålla i Tyskland och efter det ett till lov, sen är det bara några få månader kvar till studenten och de sista månaderna antar jag att bara består av en massa studentfix. Kanske dags att börja tänka på vad man ska göra sen? jag har iaf funderat på att börja söka jobb utomlands redan nu, känns som att man borde vara ute i god tid, för jag vill ju trots allt inte flytta hem och bli arbetslös. Haha "arbetslös", vad stört.. tom jag börjar bli lite vuxen nu. Jag skulle bara vilja stoppa tiden, det kmr kännas så konstigt att lämna alla här och själva strömsholm. Ryser av bara tanken, men.. life still goes on!

STUDENTKRYSSNING

bokat och klart!!
18 april åker vi, och 16 nov mössprovning inför studenten! det går fort nu asså..

strömsholm

tillbaka i strömsholm och vardagen igen, helgen var bästa på länge och spenderades med grymt folk. Fick äntligen träffa mina fina saknade vänner som jag inte sett på någon månad och dessutom röja järnet med dom, för röjde det kan jag lova att vi gjorde. Det har vi ju bildbevis på, inte de vackraste bilderna som tagits men vafan, kul hade vi!

Idag har capris behandlats hos kiropraktorn, skönt att hon har kännt igenom honom ordentligt och att han inte hade några större spänningar. Det tråkiga är att jag missar träningen för maria gretzer imorgon pga att han inte får ridas imorgon. dåligt planerat, men inte så mycket att göra någonting åt just nu. Och imorgon kör vi dubbelpass med träningen, gympass på dagen och springtest på kvällen! för visst sa vi beach 2011? ;) woho!

never, ever

this is killing me.

saknar den tryggheten, om den någongång funnits där.
jag tänker klara det här på egen hand. för mig har ni snart förlorat.


pälssss


looooove it!!

back in town

första sovmorgonen på huur längesen som helst, konstigt nog är min hjärna inprogramerad på att vakna tidigt iaf för jag vaknade kl 8 hur pigg som helst och då var det lika bra att gå upp. Nu ska jag klä på mig och gå ut på en långpromenad med lufsen, strålande sol ju =)

sen ska jag gå ner på stan och försöka hitta mig en outfit till helgens maskerad och Linns 20 års kalas som kommer att bli gryymt. Det ska bli så himla kul att träffa alla tjejerna igen innan de sticker iväg till thailand och idre för säsongsjobb, så bäst att passa på när dom är hemma :) och jag med för den delen, vilket inte händer allt för ofta nu för tiden.

Efter det ska jag nog åka till älvdalen en sväng, hälsa på mormor, världens bästa mormor. Och ikväll ska jag ta en springtur och efter det sola, ja det var nog mina planer för idag, så nu ska jag inte sitta här och häcka utan göra lite nytta ist. Tjing!


Försök inte att vara perfekt för någon, vänta på den som älskar dina fel istället..


mora

dagen började med en ridtur och efter det ett långpass på gymmet, sen var det bara att packa ihop och dra sig mot mora.  
bilresan var dock ingen höjdare, inte så kul att åka långt utan sällskap :( det är tur att man har musik att lyssna på iaf, kan lova att den gick på högsta volym hela vägen.

när jag kom hem var det middag som gällde, som alltid när jag kommer hem. Tacos blev det den här gången, mums! sen kom min väääldigt saknade malin hit och hälsade på, vi gick till kaffestugan och tog en fika, som förut. Och bara pratade om allt mellan himmel och jord som vi missat, var faktiskt 3 månader sen vi sågs sist vilket är helt sjukt och verkligen inte okej. 

och tusen tack till helena som tar hand om min prins när jag är borta!! guld värt :) 

 


things will never be the same

för 2,5 år sen hade jag ingen aning om vad som väntade mig, det är så lätt att ta för givet.
att hålla kontakten var svårare än vad jag hade väntat mig, och det var allt eftersom man insåg vilka som var ens riktiga vänner.. som alltid stod kvar, oavsett. det är rätt sjukt hur annorlunda man ser på saker med tiden, vad tiden får en att växa och att hitta sig själv.

under dom här åren har jag hunnit med mycket; flyttat 24 mil hemifrån, bott på internat, bråkat med klasskompisar, festat i flera delar av västmanland, tågluffat till västerås, klättrat på tak, rest till stockholm ett dussin antal gånger, träffat mitt livs första kärlek, blivit sårad, fallit till botten, gått i ide, träffat massa nya underbara människor, träffat vänner för livet, lärt mig att rida på riktigt, köpt häst, tränat för maria gretzer, varit i azorerna, flyttat till lägenhet, tagit körkort, och en jävla massa mer. finns hur mycket som helst att berätta, för mycket som är alldeles för galet som inte ens kan skrivas upp här. Men det jag vill få sagt är att jag vuxit så himla mycket som person under de här åren, att flytta hemifrån är nog det bästa valet jag har gjort någonsin.

Även om det fört med sig mindre bra saker, så är jag glad att jag tog chansen att flytta, för det var något som jag ville, något jag sett fram emot under lång tid, och något som jag visste var rätt för mig. Även om det fanns dem som inte trodde på mig, men det fick mig bara att tänka ännu mer framåt.

Det jag inte tänkte på var hur det skulle se ut sen, allt skitsnack osv. Att inte kunna unna någon annan lycka och framgång utan att gå bakom ryggen och snacka skit, det kommer jag nog aldrig att förstå mig på. Och hur man kan snacka om någon som är ens vän, tex att man är en dålig kompis som inte hör av sig osv. Det förstår jag inte heller, det krävs från båda håll för att hålla en kontakt och de som är ens riktiga vänner borde veta vart man har varandra iaf. Men även det har fört med sig något positivt, det fick mig att förstå vilka som var mina riktiga vänner och de andra har jag prioriterat bort. Man behöver inte folk som trycker ner en genom en massa skitsnack bakom ryggen, för vad är det för vänner? :)

och till sist, gå din egen väg och låt aldrig någon trampa dig på fötterna! fortsätt alltid att sträva mot ditt mål för ingenting är omöjligt bara man kämpar tillräckligt för det.

nog babblat för ikväll, godnatt!

den bästa som finns.


RSS 2.0