felfelfel

den här dagen kunde inte varit värre, jag undrar om man kan vara sin egen fiende, isf är jag det.


som du sa

det kan va svårt att bli riktigt nöjd, det är så lätt att fantisera.
och mina tankar och minnen står mig upp i halsen men mycket, vill ha mera.

Dagen har bestått av stalltjänst, löshoppning, springtur, spinning, gym. Och en liten insats har jag gjort genom att filma Lina och Denice på deras hoppträning. Morgondagen består av hopplektion, sista lektionen för Helene innan hon går av som mammaledig. Sen prov, första gången i hela mitt liv jag inte ens kollat på något inför det, får hoppas på att det är sånt man redan kan då. Jag tycker faktiskt att det räcker med prov nu. Är så sjukt trött på allt som har med plugg att göra, nu vill jag ha lov.



underbara tid, underbara häst, underbara känsla, det här kallas lycka.

gymmet

ska snart dra mig mot gymmet och cykla ruset av mig och sen försöka klå mitt och neas rekord ;) haha, sen blir det en långpromenad för att rensa tankarna lite, tänker alldeles för mycket just nu känner jag.
Ridningen idag gick inte heller bra, vet inte vad som har hänt. Känner att jag börjar tappa lusten igen, allt står bara still. Jag vill ha en häst nu så att jag kan fokusera mer på något eget, jag hoppas verkligen att provridningen går bra på lovet så att jag slipper prova fler hästar.

Söndag

En helt vanlig sådan, förutom att jag mår super. Tog en lång sovmorgon och när jag vaknade tog jag tag i pluggandet jag hade kvar att göra, så nu har jag skickat in min dagelevsrapport äntligen. Jag och Denice har varit duktiga och storstädat lägenheten också, så nu är det superrent. Om ett litet tag ska jag ta mig en springtur och sen blir det middag med min älskade.

Inte långt kvar till lov nu, bara 4 dagar. Så på torsdag är jag hemma i mora igen, Denice följer med mig också. Kommer bli underbart! Sen när vi kommer tillbaka efter lovet är det inte alls långt kvar till sommarlovet, och det är ännu mer underbart.

tjing

Stockholm

Kom hem från Stockholm för ett litet tag sen, Denice var så gullig och kom och hämtade mig från tåget med cykel, så vi fick oss ett litet träningspass på köpet, vilket aldrig är fel. Nu har jag precis kommit ut från en varm och skön dusch, det var längesen jag duschade så länge att jag fick russinfingrar, huur skönt som helst. Speciellt nu när det är så ruggigt och kallt ute, jag vill inte ha massa slask och äckel, jag vill ha vår nu!

Trippen till Stockholm var iaf supermysig, alltid lika kul att hälsa på syster. Nu var det dessutom väldigt längesen sist, vi roade oss med att äta ute både idag och igår och dessutom lite vårshopping på det. Hittade mig iaf en skinnjacka, skor, linne, tunika och lite annat smått.

Nu ska jag och Denice ta och mysa ner oss i soffan och se på film med en massa godis, perfekt lördagsmys.

pain

Ibland kommer det förflutna ikapp en, även om man inte vill det.
Det finns så mycket jag skulle vilja ändra på, och få ogjort.

time of my life

I’ve been waiting for my dreams
To turn into something
I could believe in.
Now I'm close,
But also so far away
To keep it up.



fullt upp

Tidig morgon, gick upp halv 7 för att gå på stalltjänst. Fullt upp hela dagen med stalltjänster och att rida två hästar, markarbete på Harrisson och ev klättra eller rida i ridhus med Amy som jag tar hand om i helgen åt Nea.
Nu blir det frukost, sen har jag inte en ledig stund resten av dagen innan 5, efter det ska jag försöka orka med en springtur. Imorgon blir det lika fullt upp, stalltjänst, rida två häster och sen följa Denice till Eskilstuna och tävla.

Beställde biljetterna till Peace and Love igår. Och fixat klart sommarjobbet har jag också gjort så nu slipper jag tänka mer på det. Nästa helg har jag även spikat att åka till Stockholm och hälsa på syster, känner ett stort behov av att handla vårkläder. Det börjar ju faktiskt bli varmt ute nu, huuur skönt som helst.



amy, neas stjärna :)

strong enough

Matteprovet avklarat
Cancerarbetet inlämnat
Argumentationsuppsatsen inlämnad
Några tyngder lättare iaf, som belöning på det gör jag sängen sällskap i hopp om att kunna somna tidigt för att sedan orka med morgondagen, vilket innebär att gå upp kl 6 för att sedan gå till stalltjänsten halv 7, det här är inte riktigt min vecka känner jag.


på meningslösa lektioner med en lärare som jouko roar man sig lätt.


what i supposed to be

Alldeles för mkt i skolan nu, jag blir tokig snart. Matteprov imorgon, och jag kan inte direkt säga att jag förstår något av det vi håller på med, men jag orkar inte anstränga mig heller. På fredag har vi ännu ett prov och jag har två inlämningar som ska in den här veckan plus att jag är dagelev och har stalltjänst i helgen. Kan inte bli så mycket värre faktiskt. Man orkar ju inte med någonting annat, tappar motivationen helt. Längtar redan till påsklovet, ska bli så himla skönt att komma hem igen. Dessutom har vi ju hunnit flytta ner på stan tills jag kommer hem nästa gång också, underbart.

Nu blir det sängen och imorgon ska jag iallafall försöka ta mig upp och springa innan skolan, känns som att jag börjar tappa formen igen och det accepteras inte. Så jag måste, även om jag inte egentligen inte orkar. Nu var det ju det där med motivationen igen, men förhoppningsvis kommer den snart tillbaka.

Godnatt :*



celebration

Härlig dag. Superfint väder, stod dock som funktionär hela förmiddagen, men det var ganska lugnt för jag hade hand om funktionärsmaten så min enda uppgift var att ge dem mat. Så det var ganska trevligt, bra sällskap hade jag också :) Sen blev det en ridtur i det underbara vädret på chagge med lina, och efter det lagade vi middag och sen vare bara att ladda inför kvällen. Vi åkte till alex fest och firade henne, hon fyller nämligen 18 idag. STORT GRATTIS !! det var riktigt trevligt, tack för en trevlig kväll alla som bidrog till den. Nu har jag precis kommit hem och hunnit duscha och nu är det sängen som gäller för min del, imorgon ska jag upp och springa, om jag orkar det vill säga. Och sen har jag usek kurs från 10-14.00.



back on track

Precis avklarat det stora hopp provet, och över min förvåning kändes det faktiskt riktigt bra. Hur skönt som helst att ha det gjort nu iaf, nu är det bara matten kvar som är jobbig för tillfället.

Nu ska jag ta mig en springtur i det underbara vädret, strålande sol ute ju. Och man blir på sånt jävla bra humör!! Efter det blir det en sväng till gymmet med nea och ikväll blir det middag och mys med brudarna för att tagga inför imorgondagen då vi ska vara funktionärer hela förmiddagen på dressyrtävlingarna. Vilket är mindre kul, men med sällskapet så blir ju allt lite lättare iaf, tur nog :')


träna

mot gymmet och köra slut på resten av mina krafter som finns kvar för idag.

this is my life my friend, and this is my time to stand.


PUSS

på mina underbara flickor, lina saknas dock på bilden.



Lugn dag i skolan, började med idrott där vi hade skridskor, där vi bla körde basket och vanlig match med klubba och boll. Hahah, måste nog säga att jag lyckades med världens snyggaste vurpa under en av matcherna iaf, skridskor är ju inte riktigt min grej, men sjukt kul är det iaf så det är något man borde göra oftare tkr jag. När vi kom hem från skolan blev det att kika på en film ; luftslottet som sprängdes, riktigt bra.
Nu ska jag gå iväg och försöka räkna lite matte med tjejerna, försöka går ju iaf. Även fast jag inte förstår någonting av det vi håller på med just nu.


out of my life

yes you are.

Precis hemkommen från skolan, sjukaste skoldagen på länge, tur att jag har mina galna brudar som förgyllar mina dagar. Snart ska jag vi gå iväg och ta porträttkort till usek som kommer att ligga ute på strömsholms hemsida för usek, usch. Jag hatar att ta porträttkort, men vi måste eftersom vi ska vara lagledare för ponnylaget i höst. Bara att le och hoppas på att det inte blir allt förjävligt. Haha
Sen blir det en långpromenad och sen plugg, blir nog ganska enformiga dagar den här veckan, ibland hatar jag verkligen skolan. 

Förresten fick jag tillbaka mitt nkB prov idag också och jag fick mvg ! hoho, vad duktig jag är ;)


what a beautiful day

Underbar dag, strålande sol hela dagen. Har tom varit så varmt att man kunnat gå i bara tröja, utan jacka!! Hur underbart som helst, ridningen var dock inte lika rolig då min häst visade sig vara halt. Nu ska jag laga mat med mina girls och sen kanske träna ? Plugga måste jag också göra inför hopp provet jag har på fredag och matten som jag ligger efter i, som vanligt.




LOOOOVE IT !! dock ganska dålig kvalite då den är från youtube :(

strömsholm

Tillbaka till strömsholm nu, sitter och myser med mina flickor i soffan. Och ja, lovisas hund också för den delen.

Mamma skjutsade ner mig så att jag slapp åka tåg den här gången, vi stannade till i borlänge och handlade mat så att jag klarar mig ett bra tag framåt nu. Blev även en snabbis på donken, vilket satt fint efter gårdagen då man var något sliten. Ingen höjdare att sitta i en bil flera timmar, kändes som jag skulle spy där ett bra tag. Lufsen fick också följa med som sällskap, min lilla gofis.

save up all your tears

Lyckad kväll igår, ganska sjuk också för den delen. Men vi träffade mycket roligt och trevligt folk, vilket är ett stort plus och sen fick jag äntligen träffa martin som jag inte sett hur länge som helst, det behövdes. Du är saknad vännen. Du får se till att komma ner och hälsa på mig snart.

Nu ligger jag och malin i sängen och är allmänt sega efter gårdagens bravader och om någon timme sitter jag i bilen påväg mot strömsholm igen. Blandade känslor, skönt att få träffa mina underbara tjejer där nere men samtidigt är det jobbigt att lämna det här hemma ännu en månad. Men nu är det slut på lov och tillbaka till vardagen.


Friday

Tillbaka till mora efter att ha tillbringat gårdagen med carro. Vi lånade farmors bil och åkte runt och poppade mix megapol och slirade runt, även i driven på mc donalds, haha vilka brudar vi är ! Sen åkte vi och gjorde mormor sällskap och åt fruktsallad med sprutgrädde, som jag föredrar. Carro däremot tkr att man ska ha turkisk yoghurt till, men det tycker inte jag passar in på en fruktsallad ! Sen kollade vi även filmen disturbia som var hur bra som helst, förutom att den var så läskig att carro tom drömde mardrömmar på natten. Idag gick vi upp ganska tidigt och åkte till stallet för att plåga Carro och olivia på ett riktigt hårdpass, de fick jobba på en markarbetsövning tills hennes häst blev något lösgjord och efter det hoppa på serpentinbågar. Riktigt bra gick det där i slutet, nea var med också med och red.

Åkte med min shoppinggalna moster tillbaka till Mora senare och följde henne i några affärer i ett tappert försök att hjälpa henne hitta någon fin tunika, men tyvärr hann jag inte det innan stefan kom och hämta mig, och nu sitter jag här och väntar på malin som jag ska tillbringa resten av mitt lov med, för imorgon är det party. OHYES.

Klippt mig och färgat håret har jag också hunnit med förresten :')


världens bästa mormor

Sitter hemma hos min underbara mormor just nu och myser framför tvn tillsammans med henne. Hon håller på och gör varm choklad och värmer ost och skink gifflar till mig som hon har bakat just för att jag skulle komma. Precis som förut när jag var liten, hon riktigt kan det där med att ta hand om någon och jag måste nog säga att hon är den som förstår sig på mig mest och alltid kommer med sina kloka råd som får en att må så himla mycket bättre, hon är allt bra min mormor.

bokat och klart

Intensivkurs bokad v 28, 29. Vilket innebär att det inte blir någon dansbandsvecka för mig iår. Men det överlever jag nog, bara jag får det förbaskade körkortet så jag slipper åka tåg något mer. Snart är det min tur att kliva in i vuxenlivet också, det närmar sig sakta men säkert.


fröken svår

det är nog jag det. Dags att lätta på alla gränser, och sluta tänka för ett tag.

Idag ska jag åka upp till älvdalen och hälsa på min far, som jag inte sett på år och dar. Blir nog att tillbringa natten där och sedan åka tillbaka till Mora imorgon, för att sedan åka till borlänge och provrida hästen igen. Ska ha mamma med mig den här gången så att även hon får säga vad hon tycker. Och imorgon kommer min älskade saknade kusin hem, så jag ska tillbringa någon dag med henne, var ju alltför längesen. Ska efter önskemål försöka hålla en hopp/markarbets lektion för henne, inte min starka sida. Men vad gör man inte för världens bästa kusin ?

Just nu sitter jag och fördriver tiden med malin och min älskade vovve som ligger vid min sida och försöker få mig att leka med honom, men han får inte mycket respons den stackarn. Jag har mina nya ridstövlar på mig som jag försöker att gå in, så springa och leka är ingen höjdare eftersom mina ben är stela och orörliga som aldrig förr. Istället blir det soffan ett tag, så nu ska jag och malin kika den omtalade filmen ; bröllopsfotografen. Återstår att se om den är lika bra som det sägs ;) Sen ska jag ta med mig lufsen och ut och springa för att sedan åka till Älvdalen.



tidig morgon


Vaknade av att Malin skulle iväg till körskolan, hon hade visst glömt bort att hon hade körlektion så de ringde och påminde henne. Eftersom mamma fick bråttom att skjutsa henne då var jag tvungen att gå ut med lufsen, så det var bara att gå upp. Ingen sovmorgon här inte, men då slipper man iaf sova bort hela dagen. Så nu medans jag väntar på att malin ska bli klar på körskolan ska jag kika en film ( The notebook ) och sen ut och springa i det tråkiga vädret, snön bara vräker ner. Man tycker ju att det borde sluta snart, det är ju trots allt mars.


RSS 2.0