18

ÄNTLIGEN!!
min födelsedag var bäst, vill tacka för alla underbara gratulationer som jag fått :)
och körkortet är på g! nu kan det nästan bara bli bra framöver, hoppas vi på iaf.



den här bjuder jag på ;)

up´n down

dagen i sig har egentligen varit hur seg som helst, körlektionen gick bra men mitt jobbande med teorin är väl inte det bästa, vet inte vart jag ska få motivationen från för det är så fruktansvärt tråkigt. En fet godispåse fick göra mig sällskap, vilket underlättade lite iaf, haha.
kvällen har jag tillbringat i stallet hos min stjärna, som var mer än bäst idag.

nästa vecka fyller jag 18 år?! det som jag sett fram emot mest under detta år, snart kan jag hänga med mina kompisar på krogen utan att bryta mot lagen ;)


KÄRLEK


min bästa ♥

jobbjobbjobb

Jag vill också kunna ligga på stranden på dagarna och bada och bli brun, njuta av sommarlovet och släppa allting en stund och bara vara, umgås med mina kompisar som jag har tid med alltför sällan nu för tiden, vara ute sent på kvällarna och ta långa kvällspromenader, ha tjejkvällar och snacka om allt mellan himmel och jord, usch vad mycket jag skulle vilja men som jag inte kan göra. Framförallt är det jobbet som tar största delen av min tid just nu, men även körkortet.
Om det är såhär det är att vara vuxen så vill jag aldrig bli det, just nu känner jag mig helt utbränd och som att jag tappat kontakten med omvärlden totalt. Inte precis den sommaren som jag hade tänkt mig, men som tur är så lönar sig nog allt slitande med pengar och förhoppningsvis ett körkort.
Men när man ska få börja leva igen är ju frågan, tur att jag har min fina häst iaf för just nu är det bara när jag är hos honom som jag känner mig levande.
måste nog säga att jag faktiskt längtar tillbaka lite till strömsholm och skolan nu, kommer nog kännas ganska lindrigt med skolan efter den här sommaren.

sola lite för mig också när ni hänger på stranden!
puss


hard work work

jobbat hela dagen från 10 till 19.30, kan tala om att jag kände mig som en robot efter att ha suttit i en kassa i 9 timmar, inte så bra tajmat att jobba dagen efter en festivalvecka, har nog aldrig kännt mig så sliten.
Har iaf varit och kikat i stallet och gjort iordning capris box till imorgon så nu är allt klart. Har inte riktigt fattat än att jag är hästägare, något som jag önskat hela mitt liv har nu gått i uppfyllelse. Minns att när jag var mindre, och klockan alltid slog hel eller om man hittade en fyrklöver så skulle man alltid önska sig något, då var det alltid en egen häst som jag önskade, och jag minns även att jag var så avundsjuk på mina kompisar som hade egna hästar, och jag trodde aldrig att jag skulle få en egen häst med ändå så slutade jag aldrig önska och hoppas, så jag har kommit fram till att allt går bara man vill det tillräckligt mycket och kämpar för det =) även om man inte ser på det på samma sätt som när man var mindre så är det fortfarande speciellt, trots att det är mer seriöst nu.

nu ska jag ta och göra john blund sällskap så jag orkar med morgondagen som innebär att åka till nyköping för att hämta hem min prins.

det här måste bli bra.

darkness

Jag har glömt bort hur det kändes, har glömt bort den känslan av lycka och trygghet då varken rädslan eller osäkerheten fanns. Har glömt bort att jag verkligen har varit där, som jag nu är så långt borta från.

ibland känns allt bara så jobbigt och omöjligt,
jag har nog aldrig kännt mig mer osäker på mig själv och mina val som jag gjort det senaste halvåret
de ständiga såren som aldrig vill läka och ärret som inte vill försvinna har gjort mig till någon jag inte vill vara
men, som man brukar säga. bryt ihop och kom igen! jag vill hitta tillbaka till den jag var innan.


peace

RSS 2.0