what you got

idag är en sån där dag som jag helst av allt bara skulle vilja dra täcket över mig och bara somna från allt, sluta tänka för en stund. När nånting går emot mig ska helt plötsligt allt gå emot mig, nu har capris blivit förkyld så tävlingen i fagersta i helgen blir inställd vilket också betyder att jag missar hela veckans träningar och några veckor framöver med för den delen.
gårdagen spenderades med mina fina tjejer som vände på min dåliga dag och fick mig att tänka bort allt för en liten stund. Vi åt middag och slingade mitt hår som blev totalt misslyckat, och därför tänker jag ta min lilla bil och åka hem till mora nån dag i veckan och fixa till det för såhär tänker jag iaf inte se ut. Senare under kvällen fick vi ett spontanryck och tog bilen in till västerås och gick på krogen, och konstigt nog har vi alltid lika kul tsm, nyktert som onyktert. Jag älskar er mina solstrålar ♥


ska jag vara helt ärlig så känns allt heelt fel just nu, och jag orkar inte ens bry mig om någonting längre. Allt löser sig tillslut, eller hur? Frågan är hur länge man orkar innan man släpper taget om allt man kämpat för.

same shit

ni förstår inte hur mycket det sårar mig och tar sönder mig bit för bit.
this is not me, i´m not belong with anyone of you.

sunshine

strålande sol ute och nollgradigt, hur underbart? 
gick upp tidigt imorse för att ta hand om min häst, men ridningen sparar jag till ikväll eftersom ridhusen är upptagna med lektioner hela dagen. Blir markarbete på min pärla idag.
men först ska jag, nea och denice åka in till hallsta för att fixa några saker, mora flyttar vi fram till imorgon istället.


sportlov

praktiken är slut och sportlovet är här, capris är tillbaka på strömsholm och allt är i sin ordning igen, nästan iaf.
idag har jag beställt lite tävlingsutrustning och en martingal till capris så snart är vi helt redo för våran tävlingsdebut, och så måste jag bara säga att min häst aldrig har varit så fin som han är nu, någonsin. Helt underbar känsla, tror faktiskt att han börjar acceptera mig på riktigt nu och att han har gett mig sitt förtroende. Hoppas verkligen att det håller i sig hela vägen bara.

imorgon åker jag och denice mot dalarna och snön för några hästfria dagar och nea tar hand om min stjärna tills jag kommer tillbaka. 

sen vill jag bara tillägga att jag har världens bästa vänner och världens bästa pojkvän som gör mig till världens lyckligaste just nu, you´re amazing ♥

RSS 2.0