hoho

vad duktig jag är, blev ännu ett pass på gymmet. Körde hårt på cykeln idag och endast lite mag och ryggövningar efter det, jag bara älskar känslan efter att man har tränat och tagit ut sig så att det känns i hela kroppen, åh vad skönt jag kommer sova inatt :D i min nybäddade säng dessutom, love it!

Mamma och lufsen har kommit och hälsat på mig idag också, hon ska nämligen åka till stockholm och skjutsa syster till arlanda inatt så hon svängde förbi här på vägen och ligger just nu och sover. Skönt att få lite sällskap :) men fy vad jag saknar mina flickor.

turn around

and never look back again.
put all your mistakes behind you and move on.



tidig morgon

överlevde natten ensam, gick upp tidigt för att fixa allt hos capris och rida. Han fick ta det lite lugnare idag eftersom han är trött efter veckans träningar, men han var duktig som vanligt. Ska snart ut och springa sen iväg till gymmet och träna igenom programmen inför nästa veckas test. Efter det ska jag sola läänge, det är så underbart skönt! Sen ska jag försöka mig på att göra en god middag, lite gott måste man ju få unna sig själv ;)


världens finaste låt


ensamhet

börjar redan känna ensamheten, lina har redan åkt hem till gävle. Jag ska snart skjutsa anna och becker till tåget och sen åker denice kl 6. Jag tror jag seriöst kommer att dö av ensamhet, som tur är åker nea hem imorgon. Usch, jag ska fylla ut mina dagar med att rida och träna massor och ligga bänkad framför massa filmer hela kvällarna, lamporna kommer att vara på dygnet runt med tanke på hur mörkrädd jag är, haha.
Men på måndag kommer förhoppningsvis malin hit och gör mig sällskap iaf och sen åker jag hem till mora på onsdag, så är planerna just nu iaf men vi får se hur mycket det hinner ändras under helgen.

projektarbetet

för er som missat det så består mitt projektarbete av fysisk träning, jag lägger upp träningsscheman veckovis innehållande 4-5 dagars träning, kombinerat med jogg/löpning, styrketräning, simning, backträning osv. Allt detta för att bli en stark och så bra ryttare som möjligt. Jag räknar dock inte in ridningen i det, men det är i ridningen det ska märkas resultat. Tycker faktiskt redan att det känns bättre och det är grymt skönt att vara igång med träningen igen. Dock är det lite tråkigt att man nästan aldrig får med sig något sällskap, för träna ensam tkr jag är så extremt tråkigt. Men har man inget val så, bara att ta på sig träningskläderna och köra ;)

just därför ska jag ut och springa nu och gymma efter det om jag hinner, sen ikväll blir det en liten "avskedsmiddag" med tjejorna eftersom de flesta åker hem på lov imorgon. Usch vad tomt det kmr bli. Jag stannar här i lägenheten själv fram till onsdag iaf tror jag, endast för att ta hand om min häst, annars hade jag aldrig plågat mig själv att sova i det här huset ensam. Får väl se hur länge jag står ut, kanske kommer hem redan på lördag jag med, haha.


peace


give me a world with freedom, with love and without jealousy and injustice.
we were born to do the best we could with our lifes. then let´s do that!

to much

alldeles för många tankar i mitt huvud just nu, och en brännande huvudvärk. Har ni nån gång funderat på om man verkligen kan lyckas med det man önskar sig mest av allt? även om det känns så fruktansvärt omöjligt. så känns det just nu iaf. Jag vill, jag vill, jag vill så gärna trots att det känns så hopplöst. Men nog om det, ska alldeles strax väcka nea som somnat så sött i soffan och sen blir det stallet och ställa capris i skritten, efter det ska jag träna bort mina tankar på gymmet och försöka ändra min inställning som just nu inte är den bästa, för vart kommer man med den inställningen? äh, JAG SKA LYCKAS!!

awesome

capris har nog aldrig gått bättre än vad han gjorde idag, kändes som att jag satt på en annan häst.. Kollade inte på en enda bom från början till slut trots att jag inte hoppat på 2 veckor. Och jag kunde sätta tillbaka honom mellan hindrerna utan problem, han väntade så fint. Vad har hänt? Lyckorus kan jag lova iaf. Vilken stjärna jag har, får bara hoppas att det håller i sig till imorgon då vi ska hoppa på riktigt.
 

love

det finns inget som varar för evigt.
jag har världens bästa vänner och människor runt om mig och det tänker jag ta vara på.
för er ska jag göra allt, all kärlek till er ♥

kallt

är det höst på riktigt nu? sjukt kallt var det iaf att cykla ner till stallet imorse. Och ja, jag cyklade för första gången på hur länge som helst, bilen fick vila idag för ovanlighetens skull. Capris skötte sig utmärkt på lektionen, hoppade ingenting med honom med tanke på att han inte ridits riktigt på en vecka men vi jobbade på med markarbetet ist och han var så fin så. Och idag har jag beställt ett nytt tjockt täcke till capris eftersom det tydligen ska bli kallare än någonsin i vinter? Usch, tänk om det kunde vara varmt jämt ist. Nu ska jag vidare till stallet och sen blir det träning och plugg, känns som mina dagar är ganska enformiga nu för tiden.

världens sötaste


glaaad

var på kliniken med capris idag och han blev friskförklarad! Såret på hornhinnan var helt läkt så nu hoppas vi på att det inte kmr tillbaka igen. Imorgon ska jag vara med att rida lite lätt på träningen, såå skönt att jag kan börja rida och träna som vanligt igen och att det inte blev någon lång behandling.
har precis kommit hem från en liten löptur och nu blir det plugg hela kvällen, dags att ta tag i det nu känns det som.
För övrigt kan jag inte bestämma mig alls hur jag ska göra på höstlovet, om jag ska vara kvar här eller inte. De andra åker ju hem så att sova själv i det här huset är ju ingen höjdare. Men samtidigt känns det onödigt att frakta capris hem över bara en vecka, beslutsångest till 1000 :/

träna

ja det är tur att man har träningen att vända sig till när inte något annat går speciellt bra.
capris behandlas en vecka framöver för sitt öga så det blir ingen riktig ridning den här veckan. Hoppas verkligen att det bara är något ytligt så det inte blir någon lång behandling, min lilla prins. Tråkigt att det skulle komma precis när bitarna började falla något på plats iaf och vi hade börjat komma igång på riktigt.Tänk att det alltid ska vara nånting som går emot, men efter motgångar kommer framgång? eller..
har precis kommit hem från ett träningspass, tvingade mig själv att plågas i backarna idag. Riktigt jobbigt men grymt skönt efteråt! Nu ska jag åka till min sjukling och kurera honom och sen hoppas jag på en mysmiddag med flickorna.

älskade vän



don´t waste your time

stalltjänst hela helgen, vilket innebär lugn helg utan utgång. Blir  tacos och mys med flickorna ikväll, linas mamma är på besök och gör oss sällskap över natten. Hon har köpt en maaaassa mat till oss så vi klarar oss hur länge som helst framöver, gullis!
Red med nea imorse efter morgonfodringen, klättrade en sväng och travade runt strömsvik och min häst var bäst, ibland är han bara föör underbar! sen tillbringade jag resten av förmiddagen i stallet och pysslade om min prins, älskar dagar då man inte har några tider att passa och utan en massa stress. Sen har jag även kikat lite på elittävlingarna, kul att se riktigt duktiga ryttare.
nu blir det duschen sen mysa ner sig i soffan med massa gott resten av kvällen, looove it.

long distance

det går bra nu, träningen är i full gång och min tid med datorn är den minsta.
jag mår bra, hästen går bra, träningen går bra, skolan funkar, mina vänner är de bästa och ja, jag ska inte klaga.. dock finns det en sak som tynger mig och som ger mig en ständig rädsla, men som jag inte kan göra något åt eller förändra, jag skulle göra allt för att ta den smärta du går igenom, bara du slapp den. Du förtjänar inte det här, det är så fel, fel ,fel!! ♥ livet är för orättvist ibland.

RSS 2.0