Alicia Keys - Empire State Of Mind


smärta

den där ständiga klumpen i halsen, att vara så nära att brista och att släppa taget om det man kämpar för varje dag i hopp om att det någon gång ska kännas bättre. Att man någon gång, på riktigt kan vakna upp och känna att allt fungerar, att man lagt det förflutna bakom sig och känna att man har något som är värt att kämpa för.

motgång efter motgång, när det tar slut är min fråga
svek, besvikelse efter besvikelse, den ständiga rädslan som aldrig tycks ta slut.

det är så lätt att klistra på det där leendet och att blunda för hur det egentligen är, alla tankar man går och bär på som man inte kan dela med sig till någon annan, för att ingen skulle förstå.
jag har varit här förut, så nära att släppa taget om allt som egentligen tyckts vara viktigt. Allt som jag alltid velat nå fram till, allt jag ständigt velat vara och räcka till. Besvikelsen över att aldrig vara tillräcklig, för att jag själv ska acceptera det.

Ensam är stark ?... just i det här känner jag mig fruktansvärt ensam.

slutar aldrig förvånas

Skön dag, tog mig igenom en del av bronsmärkesprovet och sen betygsamtal. Imorgon står bara ridning på schemat, sen en väldigt efterlängtad helg. Det enda dåliga idag var ett samtal jag fick, hur det blir framöver vet jag inte längre, blir nog ev att börja om från början med provridandet. Hästfolk är verkligen en klass för sig.

Jag och Denice invigde iaf årets första dopp idag, lovely!


blow your mind

förkyld till max, fryser som ett as plus att solen skiner ute. Ingen bra kombination alls att vara sjuk när våren äntligen är här och man vill träna. Känner mig helt vilsen och det enda jag önskar just nu är att estrella går igenom besiktningen, det skulle rädda min närmsta framtid.

hur jag än försöker tänka bort dig så går mina tankar till dig, efter så lång tid. Jag vet inte hur jag ska ta mig ur denna mardröm. Du förstörde mig, jag vill ha allt det där tillbaka som en gång var så underbart och lätt.
 





train - hey soul sister, skönaste låten!

HOPPAS!!!



=)

total eclipse

Min dag började med ett varmt bad, där jag låg i över en timme och lyssnade på musik och läste. Underbart skönt. Nu ska jag ta och laga lite mat och sen gå ner på stan och hämta ut mina teoriböcker till körkortet, känns som att det är dags att börja plugga på det nu. Sen funderar jag på att ta en lång promenad med lufsen, solen skiner ju trots allt =)


free fallin

Jag vet varken ut eller in längre, känns som att allt jag kämpat för inte är lika viktigt längre. Ibland kommer det bara tillbaka, jag måste sluta blunda för det omöjliga.
Att stå på egna ben, visst är det bra. Men just nu känner jag bara en stor osäkerhet, och en fruktansvärd ensamhet. Känns som att jag håller på att tappa bort mig själv någonstans där jag inte hör hemma. Jag önskar bara att det kunde bli ett slut på allt det här.

Nu ska jag gå och köpa lite godis och sen bädda ner mig i sängen och kika film heela kvällen.


take it on the run

Gårdagen var lyckad, blev först pizza med brudarna och sen åkte vi till Martin i Orsa, var på någon förfest där med trevligt folk, efter det drog vi vidare till Mora och spenderade resten av kvällen där. Skönt att få träffa massa som jag inte sett på väldigt länge, alltid lika kul :) 

Nu har jag och Denice precis ätit frukost, eller ja, lunch kanske man borde kalla det. Om ett tag ska jag följa Denice till tåget, hon ska åka hem till Göteborg idag. Det tycker vi inte om, kommer bli såå tomt!

Blev inte så många bilder under kvällen, men här får ni ta del av några iaf.

 







Provridning

Åkte tidigt imorse till Forshaga för att provrida denna goding, väldigt speciell. Men jag tyckte om henne, så vi får se om det blir köp eller inte =)


äntligen hemma

lov, mora, underbara vänner och en underbar mamma. Bättre kan inte lovet börja ? Har precis fixat klart på mitt rum, packat upp allt. Så nu är det fint, dessutom har mamma fixat en enorm säng till mig! Lyx kan jag lova. Vi bor ju numera nere på stan för er som missat det.
Nu ska jag och denice snart gå och sola, och sen tjocka oss med massa godis resten av kvällen för att tagga inför morgondagen som innebär att gå upp 5 och åka till Karlstad och provrida. Imorgon får jag träffa min väldigt mycket saknade malin också!


RSS 2.0